ANNONSE
Annonse

Se hvor vi traff på disse gutta!

Neimen, er det ikke...? Joda, Marcus og Martinus ruslet på Røa fredag formiddag, mens de er i Oslo og øver til show i Spektrum senere i høst. Foto: Fredrik Eckhoff

Ved et bord på et kjøpesenter satt fredag formiddag to karer som virket mistenkelig kjente.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2016 kl 12:50

ANNONSE
Annonse

RØA: Det var ved 10-tiden fredag de to ungdommene kom ruslende på Røa Senter og satte seg ned ved et bord. Undertegnede syntes det var noe kjent, på vei inn på Meny, og ved kassen på vei ut, kunne den unge mannen i kassen bekrefte at det var to at de hotteste artistene på den norske stjernehimmelen akkurat nå, Marcus og Martinus, som satt der.

På vei ut av senteret blir vi gående rett ved siden av dem, og vi slår naturligvis av en liten prat med to gutter som, akkurat som når vi ser dem på tv, bryter ut i brede smil og håndhilser engasjert.

Joda, de er på Røa i høstferien. Det vil si, høstferie er ikke akkurat ferie for de to unge idolene, som vi senest opplevde på scenen under Telenors «Bruk hue»-arrangement for en uke siden. De to er nemlig i gang med forberedelsene til et stort show.

– Vi øver til showet i Spektrum, sier en av de to, idet de er på vei inn en taxi. Så vi får slett ikke avklart helt hva de gjør på Røa, men det forundrer oss ikke om de bor i strøket for tiden.

LES OGSÅ: Marcus og Martinus på scenen på Bruk hue-arrangement

Flere nyheter på Akersposten.no:

Inntaksområdet blir endret for fem skoler i vest

Nå gir nye Joker på Røa svaret på det "alle" lurer på

Flere overfall og voldtekt i området

Røa-dynamitt i en halvtime

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse