ANNONSE
Annonse

Se hvem som er hjemme igjen!

Garp er tilbake der han hører hjemme, etter en snau uke på vandring – mens mange har lett. Foto: Privat

«Det er ikke til å beskrive alle følelsene som kommer nå,» skriver eieren til Garp etter at kjæledeggen ble funnet etter fem og et halvt døgn på rømmen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2018 kl 13:14

ANNONSE
Annonse

ULLERN/HAGA: «Garp er funnet i god behold!»

Det var gladmeldingen som eieren til den 12 år gamle irske setteren la ut på Facebook-siden til foreningen Rømlingen torsdag morgen. Da hadde Garp vært savnet siden fredag ettermiddag, og mange har vært engasjert i letingen.

Det var spor i nysnøen tidlig torsdag morgen som Jan-Åke Nordh, som er en del av banemannskapet på Haga Goflklubb, la merke til.

«Han fulgte etter og så Garp vandre sakte bortover. Uten hoftemedisinen sin så er hoftene blitt veldig stive. Han ble tatt med inn på gården der mannskapet holder til. Der fikk han mat!» skriver en glad hundeeier, som også opplyser at Garp nå er hjemme igjen hos familien på Ullern, og at han har spist litt og sover.

«Tusen millioner takk til alle dere fantastiske gode mennesker som har hjulpet til med å finne Garp. En uke har han vært ute, det er ikke til å beskrive alle følelsene som kommer nå,» skriver matmor.

LES OGSÅ: "Ny dag, nye muligheter til å finne Garp"

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

ANNONSE
Annonse