Annonse: Matkomfort

Ny matkasse i Oslo:

Sausen lager vi fra bunnen av for deg

– Da jeg, som er kokk, trengte hjelp med å lage mat i hverdagen, tenkte jeg at andre også kunne ha behov for det, sier Henrik Isaksson. Dermed var Matkomfort født – matkassen for deg som ønsker kvalitet, inspirasjon og variasjon. Rett og slett god mat.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.06.2016 kl 14:56

I Stockholm har Matkomfort levert matkasser siden 2008. Nå har kokk og gründer Henrik Isaksson tatt med seg hele familien og konseptet og flyttet til Oslo. Han har stor tro på at Matkomfort vil treffe en nisje her hos oss.

– Hvorfor?

– Fordi jeg tror Oslo-folk vil ha god mat, som er enkel å lage og som er noe annet enn det man finner i andre matkasser og vanlige butikker, sier Henrik.

Til leserne på Akersposten.no har Matkomfort dessuten et eget kampanjetilbud: 100 kroner avslag på de fire første leveringene. Oppgi koden "Aker" når du bestiller, så får du kampanjepris. Her kan du bestille!

Den ekte sausen

Riktige og gode råvarer er viktig for Matkomfort. Men det aller viktigste er sausen.

– At sausen er det aller beste med maten vår, er en tilbakemelding vi setter pris på. For sausen er jo det eneste vi selv lager fra bunnen av. Det andre får man med på kjøpet, sier han og forklarer:

– Man må gjerne være litt interessert i mat, sette pris på god mat og kjenne forskjellen på hjemmelagd saus og fabrikksaus. Da er Matkomforts matkasse helt riktig, sier Henrik.

Premium matkasse fra Matkomfort.


Kokken snakker entusiastisk om hvordan en god saus forvandler en middag fra god til utsøkt.

– Det er viktig å gjøre dette riktig, gjerne slik man gjorde det før når man lagde en god saus. Skal man bruke buljong, koker man for eksempel en hønsebuljong først, sier han. – Og står det hvitløk på boksen, er det fersk hvitløk. Står det timian, er det fersk timian. Dette gjør det hele litt dyrere, men ikke veldig. Smaken derimot, er mye bedre!

– Kvaliteten er aller viktigst for oss. Våre kokker lager sausen uke for uke i vårt eget kjøkken. Dette er ferskvare, sier Henrik.

Fokus på miljø og lite svinn

Sausene er altså fundamentet i Matkomforts konsept. Resten av maten i kassene, kjøtt, fisk, grønnsaker og annet, er mer eller mindre kortreist mat fra østlandsområdet. For å gi et eksempel på kvaliteten, forteller Henrik at alt storfe og svin leveres fra Strøm-Larsen, og da skulle oppgaven være i de beste hender.

Planlegging er viktig når Matkomfort går løs på en ny uke.


– I Stockholm forbereder vi 18.000 porsjoner hver uke, og det skjer nesten helt uten svinn. Det er noe vi jobber veldig mye med. Her er det nøye planlegging! Vi kaster omtrent ingenting, sier han.

– Og når maten når kunden, har de det de behøver, i riktige porsjoner. Da slipper man å sløse med god mat.

Henriks store mål er å gi kundene varierte, sunne og gode smaksopplevelser, hjelp i hverdagen og mindre grunn til å ty til kjappe og usunne løsninger.

Kampanjetilbud:

Til leserne på Akersposten.no har Matkomfort dessuten et eget kampanjetilbud: 100 kroner avslag på de fire første leveringene. Oppgi koden "Aker" når du bestiller, så får du kampanjepris. Her kan du bestille!

Se Henriks mattips i faktaboksen på denne siden!

Slik fungerer Matkomfort: