Akersposten

Røahjemmet får venneforening

TRENGER VENNEFORENING: Røahjemmet er ferdig til sommeren og en ny venneforeningen skal stiftes. Foto: Vidar Bakken

29. mars er det stiftelsesmøte og alle "venner" er hjertelig velkomne til å bidra til at Røahjemmet (tidligere Hovseterhjemmet) får en venneforening.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2017 kl 14:59

RØA: Røahjemmets Venner skal bli et viktig bindeledd mellom lokalmiljøet i bydelen og sykehjemmet. Det er intensjonen når det avholdes stiftelsesmøte onsdag 29. mars.

Alle er velkomne

Det nye Røahjemmet er snart ferdig og klar til innflytting i juni måned 2017. Et interimsstyre med representanter fra Seniorrådet i Vestre Aker, Lions Røa, Røa Vel, Frivillighetsentralen og Voksen Menighet har laget et utkast til vedtekter og mulige aktiviteter for den nye foreningen.

Leder av Vestre Aker Seniorråd, Per W. Jensen. Foto: Vidar Bakken


- Det er et åpent møte hvor alle er velkomne. Det er stor entusiasme rundt det å slå ring rundt det nye Røahjemmet og gi det lokal tilhørighet, sier leder av Seniorrådet i Vestre Aker, Per W. Jensen.

Stiftelsesmøtet for foreningen, som har fått navnet "Røahjemmets venner", holdes onsdag 29. mars, klokken 19.30, på Røa seniorsenter i Vækerøveien 207.

Positv respons fra ledelsen

Interimstyret inviterer foreninger og enkeltpersoner/omsorgspersoner til å bli medlemmer.

Røahjemmets venner skal bidra til hygge og livskvalitet for beboere på Røahjemmet, ved å:
- Arrangere hyggesamvær for beboere, pårørende og ansatte
- Engasjere frivillige til besøksordning ol. for beboere som ønsker noen å snakke med
- Bidra i andre aktiviteter etter behov i samråd med Røahjemmets ledelse

- Unicare drifter sykehjemmet og Røahjemmets Venner har fått svært positiv respons fra ledelsen i Unicare på initiativet. De har tatt imot ideen om venneforening med åpne armer, sier Jensen.

Første oppgave: Flytting tilbake fra Økern

På stiftelsesmøte vil nye tanker og ideer om driften av det sykehjemmet bli presentert av ledelsen i Unicare. De har i øyeblikket ansvaret for den daglige driften av Hovseterhjemmet som frem til flyttingen er lokalisert til Økern.

Vedtekter og Forslag til Aktivitetsplan vil bli gjennomgått samt valg av styre på stiftelsesmøtet. Den første jobben for Røahjemmets Venner blir å bistå i flyttingen tilbake fra Økern. Dette skal etter planen skje i perioden 6. til 9. juni.

Røahjemmets venner planlegger også å være representert med en egen stand på Frivillighetsfestivalen ved Røa Kirke, den 13. mai 2017. Her vil det være mulighet å få mer informasjon og å tegne medlemskap i denne viktige foreningen i lokalmiljøet.

Les også:

I stedet for fokus på slibrige tekster, tok Ullernrussen et krafttak mot kreft


"Hva er i veien med Hovseter - er det ikke fint nok?"


Hovseterhjemmet kan få champagnebar og lokal kunst

Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...