ANNONSE
Annonse

Røa: Polet skal flytte

ETT ÅR TIL: Vinmonopolet på Røa Senter flytter neste år, men nye ting skal skje på senteret. Foto: Vidar Bakken

Polet på Røa senter vil stenge dørene i løpet av 2019, men vil åpne et annet sted.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2018 kl 10:41

ANNONSE
Annonse

RØA: Ingen grunn til fortvilelse. Det blir ikke lange omveien. Polet skal flytte inn i nye lokaler på Røa Torg når byggeprosjektet står ferdig.

- Vi har det fint på Røa Senter og har ingen hast med å flytte, men av praktiske hensyn vil vi flytte til Røa Torg, sier kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl.

Tegner lokaler selv

Han viser til at dagens lokaler ikke gir den optimale kundeopplevelsen.

-Lokalene er litt tungdrevne både i forhold til kunder og ansatte. Det er blant annet vanskelig å skaffe seg oversikt, når en tredel av butikken ikke er synlig til enhver tid. I de nye lokalene på Røa Torg får vi anledning til å tegne butikken selv, for å få til optimal drift som gagner de ansatte og ikke minst gir en annen kundeopplevelse, sier Nordahl.

T-bane og parkering

Ellers er det beliggenhet og atter beliggenhet som gjelder.

- Det blir jo en enda mer sentral plassering på Røa med T-banestasjonen like ved og dermed lettere tilgang for kollektivreisende. I tillegg er vi opptatt av at det blir gode parkeringsforhold, da det for noen kan være tungt gods som skal bæres, sier Nordahl, som regner med at den nye butikken står klar i løpet av siste halvdel av 2019.

Selv om Vinmonopolet flytter, vil det skje mange nye og spennende ting på Røa Senter. Akersposten kommer tilbake med mer.

Les også:

Røatunnel: «Så er byråden og MDG på med sitt tunnelsyn igjen»

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse