Akersposten

Rekordmange søkere til 644.500 kroner

FIKK STØTTE: Ullern håndball, her representert ved Jenter 13, var blant dem som fikk støtte med 40 000 kroner. Bilde: Ullern IF

37 lag og organisasjoner med søknader til 67 ulike tiltak strømmet inn til Bydel Ullern.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2016 kl 10:08

ULLERN: 644.500 kroner ble fordelt av politikerne under siste møte i bydelsutvalget i Bydel Ullern. Aldri har bydelen hatt så mange søkere til kultur- og idrettsmidler.

Leder av Bydel Ullerns kultur- og oppvekstkomite, Knut Egner (H), kunne fortelle at det totalt var søkt om 2,2 millioner kroner fordelt på 37 søkere og 68 ulike tiltak.

– Selv om ikke alle har blitt tilgodesett, så er dette en oppmuntring til mange lag og foreninger med stor spredning når det gjelder aktiviteter, sa Egner blant annet.

Korps, orkestere, idrettslag, lokale festivaler, speidere, velforeninger og borettslag er blant dem som har fått støtte.

Se hvilke lag og foreninger som har fått støtte i møteprotokollen her.

Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten mener dette viser bredden i bydelens frivillige arbeid.

– Mangfoldet og aktivitetene viser hvilket arbeid som legges ned av de frivillige organisasjonene i bydelen. Med støtte til mange av disse tiltakene, håper vi det vil være med å stimulere det frivillige arbeidet som er så viktig for bydelen. Det er gledelig å se at det frivillige arbeidet har så stor plass i vårt område, sier Joten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...