Akersposten

Planlegger 77 leiligheter her

Moderne prosjekt: – Dette er et tidsriktig prosjekt med stor variasjon i materialer; med blant annet tegl, tre, metall, og glass i fasadene, sier Anders Gregersen, daglig leder i boligutvikleren Neptune Properties. Ilustrasjonsfoto: Neptune Properties

– Totalt skal det bygges rundt 5.000 kvadratmeter med salgbart areal, med en god miks av toroms leiligheter på rundt 40 kvadratmeter, til større leiligheter på over 100 kvadratmeter, sier Anders Gregersen, daglig leder i Neptune Properties.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2021 kl 10:45

SKØYEN/THUNE: Det er den ubebygde tomten i Prinsessealleen ovenfor trikkesporet mellom holdeplassene Thune og Skøyen som planlegges bebygd med blokker på fem etasjer.

Boligutvikleren Neptune Properties, som eier tomten, ønsker å bygge 77 gjennomgående leiligheter fordelt på seks etasjer. Det vil være «New York-style fabrikkpregede studioleiligheter med sjeldent god takhøyde til større boliger høyere opp i etasjene», ifølge Kapital.

– Vi har en rammesøknad som er klar til innsending rett over sommeren, og behandlingen av den vil avgjøre når salgsstart er. Det bør gå greit, da dette er et prosjekt utviklet slik som kommunen og politikerne vil ha det, Anders Gregersen i Neptune Properties.

– Totalt skal det bygges rundt 5.000 kvadratmeter med salgbart areal, med en god miks av toroms leiligheter på rundt 40 kvadratmeter, til større leiligheter på over 100 kvadratmeter, forteller Gregersen til Kapital.

Det legges også opp til en underjordisk parkeringskjeller med god parkeringsdekning med inntil 40 garasjeplasser i tillegg til sykkelparkering.

Les hele saken her

Prinsessealleen på Skøyen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...