Akersposten

Person død i snøfreser-ulykke

Dødsulykke på Holmen tirsdag morgen. Foto: Privat

En person er død etter å ha havnet under en snøfreser tirsdag morgen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.12.2021 kl 10:15

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOVSETER/HOLMEN: "Hovseter. Nødetatene er på stedet etter melding om en ulykke. En person har havnet under en traktor snøfreser. Ukjent skadeomfang."

Det skrev politiet på Twitter like etter kl. 10 tirsdag.

Noen minutter senere skriver politiet: "Skadd person på stedet er erklært død av helsepersonell på stedet. Årsak til ulykken er pr. nå uavklart."

Ulykken har skjedd i området mellom Flyveien og Luftfartsveien, altså på Vestre Holmen.

– Rett før klokken ti fikk nødetatene inn melding om at det hadde vært en ulykke på stedet bak oss. Når vi kommer frem ser vi at det ligger en person under en sånn liten brøytetraktor. Det blir jobbet iherdig av nødetatene for å frigjøre ham, men vi må dessverre konstatere at han er død på stedet, forteller politiets innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, til VG.

– Det har vært brøyting på stedet, og noe har skjedd som gjør at denne brøytetraktoren kjører utfor en skrent, og så endte det som det endte, sier politiets innsatsleder Svend Bjelland til Avisa Oslo.

Bjelland sier de ønsker å komme i kontakt med vitner.

– Vi er usikker på om noen har sett selve hendelsen, det jobber vi med nå. Hvis noen har sett noe, ønsker vi at de tar kontakt med politiet.

Følg Akersposten på Facebook