Akersposten

P-forbud i hele Bjørnveien

KJEDELIG: Alltid kjedelig med p-bot, men skiltingen er tydelig. Foto: Vidar Bakken

Nå har Bymiljøetaten skiltet hele Bjørnveien fra Stasjonsveien og helt frem til Holmen skole med parkering forbudt. Det tar etaten på alvor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2018 kl 16:20

HOLMEN: På grunn av fremmedparkering på begge sider av Bjørnveien, kom ikke skolebussen frem og skolebarna måtte gå «spissrot» mellom bilene. Akersposten har i flere omganger hatt fokus på denne veien med hensyn til trygg skolevei. Det samme har bydel, FAU og rektor ved Slemdal skole hatt. De minste elevene starter på Holmen skole, på grunn av bygging/ombygging av Slemdal skole.

Skolebussen kjørte seg fast, og barna måtte ut i veien

Nå er bredden på den smale veien blitt økt gjennom at hele høyre side av Bjørnveien, sett mot skolen, er skiltet med parkering forbudt. Skilting starter da nede i krysset Stasjonsveien.

Ikke alle har fått det med seg parkeringsforbudet, da signalgule parkeringsbøter pålydende 900 kroner på flere biler synliggjorde at Bymiljøetaten hadde fulgt opp skiltingen. Skiltingen er tydelig, og det er altså tillat å parkere på andre siden av veien litt lenger bort. Skolebussene hadde nådd frem til skolen denne dagen og elevene var på vei inn til trygg transport. Fryd og gammen.

FREMME: Skolebussene kommer frem til skolen og elevene får trygg transport hjem. Foto: Vidar Bakken

Les også:

- Med livet som innsats - hver dag

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...