Akersposten

Ønsket velkommen inn i fremtiden

Stort sett hyggelig tone mellom folk og utbygger hos MustadEiendom i går. Her med adm. direktør i Mustad Eiendom, Olav Line til h.i hyggelig samtale med Kjell Kvarekvål og Reidar Kierulf. Foto: Reidar Martinsen

Prislappen på utbyggingen er 15 milliarder, og det antydes et tidsperspektiv på 15 -17 år før alt er ferdig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2018 kl 06:36

LILLEAKER: Det er blitt tett med folkemøter i vårt distrikt den siste tiden med boligbygging på agendaen. Møtene har gjerne spesielt høytemperatur der hvor det planlegges rivning av eksisterende boliger til fordel for høye blokker.

Det var ikke i tilfelle i Lilleakerveien 8 tirsdag ettermiddag. Det gikk rolig for seg da Mustad Eiendom inviterte til åpent hus med et slags «velkommen til fremtiden».

Tilstede var representanter for prosjektet Lilleakerbyen – en gigantisk utbygging av hele området fra Lilleaker i nord til Lysaker i sør, alt i regi av Mustad Eiendom. Og nysgjerrigheten på dette prosjektet er uten tvil tilstede i befolkningen i denne delen av byen, og mange lurer på hva slags fremtid man går i møte.

For dette er definitivt fremtid – ikke den fjerne, ei heller den aller nærmeste. Men at mye vil skje i årene som kommer i dette området er helt klart.

Mustad Eiendom med administrerende direktør Olav Line i spissen stilte mannsterkt på folkemøtet. Her var også folk fra Oslo/Bærum kommune samt reguleringsansvarlige fra firma Civitas AS. Folk flest kom med gode innspill, og de aller fleste var mer positive enn negative til utbyggingen – og mange kom med konstruktive innspill.

Mustad eiendom er opptatt av at utbyggingen skjer på en måte som skaper trivsel og et hyggelig bomiljø – og ikke bare et sted hvor man bor. Her skal utvikles en rekke tilbud som til sammen skal skape et trivelig sted å være. Det er Mustads visjoner.

Prislappen på utbyggingen er 15 milliarder, og det antydes et tidsperspektiv på 15 -17 år før alt er ferdig. Erfaringsmessig kanskje enda lenger.

LES OGSÅ: Slik skal Lilleaker forvandles

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...