Akersposten Media

Akersposten

Nissen kommer med helikopter

NISSEN KOMMER: Men ikke med slede. På torsdag lander han med helikopter. Foto: Politihestenes Venneforening - et tidligere juleshow

Det skjer i forbindelse med at Politihestenes Venneforening arrangerer sitt tradisjonelle juleshow, torsdag 5. desember.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2019 kl 09:56

KONTRASKJÆRET: Nå skal det i rettferdighetens navn sies at det ikke arrangeres i våre bydeler, men på Kontraskjæret ved Akershus festning og i Politistallen. Akersposten har en ganske striks holdning gjennom å holde seg til det som skjer i våre bydeler, men leder av Politihestenes Venner, Jarle Berg, han er nemlig fra Ullern.

- Du skal vite at en stor del av medlemsmassen i venneforeningen kommer fra bydelene Ullern og Vestre Aker. Dette blir et flott og spennende show, særlig for barna og alt er gratis. Det skjer mange ting og nå er vi spente på om været holder seg, så vi får se nissen komme i det nye politihelikopteret, sier Berg.

Mange aktiviteter

Cirka klokken 17.00 kommer nissen dalende på Kontraskjæret. Så går det slag i slag med nissegrøt, saft, kaffe og gløgg, samt at alle barn får møte nissen på loftet med godtepose til barna. Klokke 17.05 spiller politiorkestret i stallen og få med deg Rytterkorpset som skal ha oppvisning i Ridehallen klokken 17.20 og 18.05. Det vil også være kjøring med hest og vogn ute i Myntgata. Vær ute i god tid! I tillegg skal det være loddsalg med mange fine premier, lover venneforeningen.

Venneforeningen

Politihestenes Venner er kort fortalt en organisasjon som er etablert for å støtte opp om politiets rytteravdeling, og for å gi politihestene en god tilværelse også etter at de er ferdig i aktiv tjeneste.

BLIR TATT VARE PÅ: Politihestene møter også et godt liv etter aktiv tjeneste, blant annet takket være venneforeningen.

Interesseorganisasjonen Politihestenes Venner ble stiftet 13.mars 1981. Venneforeningen har ca. 600 trofaste støttemedlemmer som alle har det til felles at de gjerne vil verne om politihestenes ve og vel - og dessuten være med å sikre deres fremtid.

Se mer på venneforeningens facebookside, som har mer enn 28 000 følgere.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...