Akersposten

Nå gir Joker svar på det "alle" lurer på

Disse to skal drive nye Joker i Vækerøveien fra november; Nina Wiger Nordheim (t.h) og Nan-Elise Glosli. Foto: Fredrik Eckhoff

Etter at Akersposten.no skrev om den kommende Joker-butikken i Vækerøveien i august, har flere lesere lurt på én ting...

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2016 kl 09:05

RØA: …og det er om butikken kommer til å holde åpent på søndager. Da vi snakket med Norgesgruppen, som står bak Joker, i august, var ikke planene helt klare, men nå kan kommende butikksjef Nina Wiger Nordheim opplyse om at avgjørelsen er tatt, og butikken vil holde åpent på søndager.

Vi møter Wiger Nordheim og assisterende butikksjef Nan-Elise Glosli utenfor butikken, som nå er i ferd med å bygges om til en moderne, 100 kvadratmeter stor Joker-butikk. Butikksjefen tegner og forklarer. Her skal det for eksempel legges til rette for plass til flere biler.

– Akkurat nå pusses det opp inne, og det skal pusses opp ute. Det blir litt forskjell fra hvordan det er nå. Inne blir butikken blir lysere og mer åpen, sier hun og forteller videre om ferske bakervarer hver dag, stekt på stedet.

Begge de to flytter på seg fra Joker på Ljan, og de håper å klare å skape en nærbutikk som folk vil sette pris på.

– Dette er kjempespennende. Vi håper jo å gjøre et positivt inntrykk. Et godt miljø er viktig, og noe kundene legger merke til. På Ljan har vi kunder som snakker om alt mulig rart, barna sine og barnebarna – og hvor de skal på ferie. Vi kjenner mange veldig godt. Det håper jeg vi får til her også, sier Wiger Nordheim.

– Og når åpner dørene?

– 11/11 klokken 11, lett å huske, sier butikksjefen.

Flere saker på Akersposten.no:
Røa: – Vi spiller for bronse

Sjekk hva som skjer med nærbutikken

De tøffeste av de tøffe rundt og på Bogstadvannet

Vurderer å bygge høyt ved alle stasjoner på t-banen

Nye Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

Vil rive 8 villaer i "vernet" område

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...