Akersposten Media

Akersposten

Masterchef-dommer tar over kafeen

Hva Gregory Pauls restaurantkonseptet i Ullern menighetshus skal handle om? – Det skal dere få vite veldig snart, sier han.

1. januar overtar Gregory Paul driften av kaféen i menighetslokalet ved Ullern Kirke, også kjent som Holgerslyst Café. Her skal begrepet «nabolagskafé» rendyrkes til fulle, med kafédrift alle dager.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2020 kl 13:56

ULLERN: Gregory Paul er opprinnelig fransk, men har bodd i Norge i 20 år. Han er utdannet kokk, og har de senere årene jobbet med mange ulike restaurant- og matprosjekter. Blant annet jobbet han tett med Eyvind Hellstrøm og Bagatelle i mange år. Han har vært restaurantsjef på både Kolonihagen og Ylajali, og er også for mange kjent som den litt strenge franske kokken på Masterchef.

Det skriver Ullern menighet i en e-post til Akersposten.

Nabolagskafé

Gregory Paul har et brennende engasjement for gode matopplevelser, og for det å skape en lokal møteplass som er åpen og tilgjengelig. Det er tydelig at han gleder seg veldig til å åpne på nyåret.

– Jeg ønsker å skape en virkelig ekte, genuin nabolagskafé, sier Gregory. – Vi skal åpne tidlig om morgenen hver eneste dag. Her skal det dufte godt, ferskt bakverk og vi skal lage den beste kaffen. Vi skal i første omgang servere ulike enkle retter, som sandwicher og salater, der fokus er på smak og lokale, ferske råvarer, fortsetter han.

– Her skal det være et tilbud til alle de som leverer barna på skolen eller i barnehagen, eller som kunne tenke seg et godt dagtilbud for nabolaget. Åpenhet og lysten til å treffe andre og bruke området skal drive oss, sier han.

Kveldskonsept

Han har nå inngått avtale med Ullern Menighet om å bli ny driver av det som hittil har gått under navnet Holgerslyst Café. I tillegg til den daglige driften av nabolagskaféen jobbes det også med et helt nytt kveldskonsept, spesielt for helgene.

– Plasseringen av kafeen er helt unik, og med en utsikt og nabolag som gir store muligheter, sier Paul. – Jeg ønsker å skape et tilbud som setter høye krav til gastronomi, uten at det nødvendigvis behøver å være dyrt. Ullern-folk setter pris på gode råvarer og god matkvalitet, og dette gleder jeg meg til å presentere på nyåret.

– Vi er veldig glade for å ha inngått avtale med Gregory, sier leder av menighetsrådet i Ullern, Stig Asplin. – Det vi også setter så stor pris på, er at han viser hvor viktig det er med en slik kafé i samarbeid og rolle med en menighet. Vi ønsker at Ullern menighet skal være et samlingspunkt for alle, og at kaféen skal være ett av mange årsaker til å besøke oss.

Gregory Paul har inngått avtale om å overta driften av kafeen fra nyttår, og gleder seg til å vise frem både kafémenyen og innholdet for kveldsrestauranten så fort som mulig på nyåret.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...