ANNONSE
Annonse

Lyst til å vinne plenklipping, en minikonsert eller en gourmetmiddag for fire?

Prosjektleder for Frivillighetsfestivalen for Bydel Vestre Aker, på Røa lørdag 13. mai, Anne Bjørnebye, forteller om helt originale premier i lotteriet. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi er jo ikke som alle andre, derfor kan jo ikke loddpremiene våre heller det heller, sier Anne Bjørnebye Vik, prosjektleder for Frivillighetsfestivalen 2017 på Røa lørdag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 15:39

ANNONSE
Annonse

RØA/VESTRE AKER: Vestre Aker Forum for Frivillighet er organisasjonen som skal gjøre hele frivilligheten mer synlig og tilgjengelig for innbyggerne i Vestre Aker. Som navnet sier er også Forum for Frivillighet basert på ulønnet og frivillig aktivitet.

– Men det koster å få laget en nettside, og det koster å drifte denne. Derfor arranger vi altså et lotteri på lørdag, sier Bjørnebye Vik.

– Og premiene, hva er de?

– Jo, det vi har tenkt, er at en morsom måte å vise oss frem på og samtidig få inn litt penger til Forumet på, er å lodde ut ting og aktiviteter som frivilligheten tilbyr, sier hun. – Her blir det noe for enhver smak. ja, vi snakker vi om smak. En av de mest «spiselige» premiene er at vi lodder ut to gourmetkokker. Julia og Alf tilbyr seg å komme hjem til vinneren og lager en treretters gourmetmiddag for fire personer. Kokkene stiller med råvarene, og drikke ordner du som vinner, sier hun.

En annen premie er sangkvartetten Spelt, som kan gi deg en minikonsert til kaffen. Spelt består av fire glade Røa-damer som er utrolig flinke til å skape god stemning.

– Gode og morsomme historiebøker fra bydelen vår, med hyggelige hilsner fra historielaget, er også en premie, sier Bjørnebye Vik.

– Og vi har enda flere originale premier på lager, sier hun. Som en flott omvisning på Bogstad Gård, med venner, en minikonsert med koret Voice Over, en flott matkurv fra Meny og plenklipping hjemme hos deg fem ganger i sommer! Det siste er det en fra Vestre Aker Frivillighetssentral som fikser. Hvis du vinner premien da!

Det er faktisk enda flere spennende, og litt originale, premier.

– Så følg med de neste dagene. Og kom for all del til Røa kirke lørdag 13. mai fra klokken 11 til 15. Da blir det stor mønstring av frivilligheten med stands, underholdning, utstillinger og da ikke minst lotteriet, sier Anne Bjørnebye Vik.

LES OGSÅ: Åpner festival med brass og bram

ANNONSE
Annonse