ANNONSE
Annonse

Lilleaker kan få egen skatepark

To ivrige gutter, Nikolas Stenwig Dyrø og Lorentz Herder, på sparkesykkel som ønsker seg skatepark her ved stoppestedet på Lilleaker. –
 Vi håper det kan bli skatepark her så vi slipper å dra så langt, sier Nikolas. Han bruker skateparker andre steder når han skal leke seg med sparkesykkelen sin og så er det fint med litt avveksling fra fotballen som jo dominerer timeplanen til mange på hans alder i bydelen. Det er som kjent store planer for Lilleaker de neste årene. Og alt handler ikke bare om bolig og næring. Den store eiendomsutvikleren på Lilleaker, Mustad Eiendom, vil også utvikle området på andre områder, som for eksempel med både park og en skatepark.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2018 kl 11:52

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: I Lilleaker sentrum har man nå ferdigstilt en utvidelse av den gamle stasjonsbygningen, Stoppestedet med et moderne bygg som gir mer plass for leietakerne i bygningen, nemlig Bydel Ullern. Her finnes en rekke tilbud til bydelens unge og eldre, og sentralt står kulturelle aktiviteter av en rekke slag.

På hver side av bygget tenker nå Mustad Eiendom å skape områder for uteaktiviteter. Parken hvor man i flere år har hatt en brakkerigg stående, er nå borte. Planene er å utvikle en fin park. Dette arbeidet håper man å komme i gang med så snart som mulig, og hvis den kommunale saksbehandlingen ikke kjører seg for mye fast – så skal det hele stå ferdig neste sommer.

På den andre siden av stasjonsbygningen, tenker man å anlegge en skatepark. Det vil i så fall bli en virkelig nyvinning for Lilleakers yngre. Direktør for marked og forretningsutvikling i Mustad eiendom, Herman Dyrø, sier til Akersposten:

– Vi ser at det i dette område finnes svært gode tilbud innenfor organisert idrett, men Bydel Ullern har uttrykt at barn og unge i bydelen savner alternative aktiviteter og møtesteder. Vi håper derfor at vi sammen med Sporveien og bydelen vil finne en løsning på dette i tilknytning til Stoppestedet som jo er selve navet i bydelens satsing på barn og unge, sier han.

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

ANNONSE
Annonse