ANNONSE
Annonse

– Kvelertak på de som trenger bilen i hverdagen

Tommy Skjervold i Frp reagerer sterkt på forslaget om å utvide med en ekstra bomring i Oslo. Arkivfoto: Vidar Bakken

– Nok en gang velger Arbeiderparti-byrådet å ta kvelertak på de som trenger bilen i hverdagen, i stedet for å gi dem gode alternativer, sier Frps Tommy Skjervold.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2017 kl 14:33

ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: – Vi i Frp mener investering i infrastruktur kan gjøres sammen med satsing på kollektivtrafikk og uten straffeskatt i form av enda flere bomstasjoner, sier samferdselspolitisk talsmann Tommy Skjervold.

Han har tidligere reagert på Arbeiderparti-byrådet i forbindelse med E18-utbyggingen og utsettelsene av prosjektene i Oslopakke 3. Nå reagerer han sterkt på byrådets forslag om å lage en ekstra bomring langs Ring 2 i Oslo, samtidig som den nåværende bomringen i Oslo vest blir flyttet til midt i bydelene Ullern og Vestre Aker, slik Akerposten har skrevet om tidligere torsdag.

– Arbeiderparti-byrådets samferdselspolitikk virker å basere seg på et konsept om mer bompenger og mindre investeringer i infrastruktur, sier Skjervold hoderystende.

– Dette er bare enda et absurd forsøk av et bompenge-frelst byråd på å suge de siste kronene ut av bilister som kanskje bare bruker bilen til og fra barnehagen eller ungenes fotballtrening, sier Tommy Skjervold i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ny bomring gjennom Ullern og Vestre Aker

ANNONSE
Annonse