ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Kom innom for å feire Hovseter!

Fra v: Ragnhild Lorentzen, Kafia H. Mohamud og Trine Hjelde er klare for Hovseterfestivalen lørdag. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi håper alle som bor på Hovseter og andre som er nysgjerrige på Hovseter, vil komme på festival.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2018 kl 11:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOVSETER: Det sier festivalsjef Kafia H. Mohamud, prosjektleder for Hovseterløftet, Ragnhild Lorentzen og prosjektleder for den kommende ungdomsklubben, Trine Hjelde.

Lørdag 8. september inviteres det til festival igjen på på Hovseter torg, og det er mellom klokken 12 og 15 det skjer.

Her blir det noe for de fleste, men aller mest for barnefamilier. Kreativ workshop med Emma Davis, konsert med Mama Africa (Jessica Kiil), danseoppvisning, sykkelauksjon og artige muligheter for å ta kule foto av barna.

Persbråten Basket, som Lorentzen omtaler som venner av festivalen, kommer til å ha stand hvor store og små kan få prøvd seg, og det blir både ansiktsmaling og klesbyttemarked.

Matserveringen er kanskje det aller viktigste på festivalen. Når du er små- eller storsulten, kan du for en rimelig penge teste ut mat du kanskje ikke spiser jevnlig.

– Her vil Hovseter-folk lage internasjonal mat, sier Kafia Mohamud.

– Kom innom for å feire Hovseter og hva det representerer. Det blir liv og sprell fordi det er liv og sprell som skjer her. Hovseter er fargeklatten i Vestre Aker, sier Ragnhild Lorentzen, som understreker at de også ønsker andre enn Hovseter-folk velkommen.

– Vi ønsker å åpne opp og vise Hovseter for alle som ikke bor her.

Hovseterfestivalen altså, lørdag 8. september klokken 12-15 på Hovseter torg.

Klikk for større bilde.

Nøkkelord