Akersposten

Kandidater til den gjeve prisen i våre bydeler

Fire prosjekter i bydelene Ullern og Vestre Aker er kandidater til Oslo bys arkitekturpris. De får du se her.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2020 kl 07:26

ULLERN/VESTRE AKER: Oslo bys arkitekturpris skal hedre ny, god arkitektur som er et tilskudd til byen og byens utvikling. Nå er kandidatene til Oslo bys arkitekturpris klare. Målet med prisen er å stimulere til økt interesse for arkitektur og byutvikling i Oslo, og å vise frem den nyeste og beste Oslo-arkitekturen.

Det er 40 påmeldte til prisen og av disse er 26 valgt til kandidater av Rådet for byarkitektur.

Blant kandidatene vil 13 bli nominert til prisen. De nominerte blir vist frem i en utstilling på Fridtjof Nansens plass fra 11. september kl. 16:00 til og med 31. oktober. De nominerte og finalistene til prisen blir avslørt under utstillingsåpningen. Vinneren offentliggjøres når prisen deles ut av ordføreren i Oslo rådhus 15. oktober 2020.

Det er altså fire kandidater fra våre bydeler, fordelt på to i Ullern og to i Vestre Aker. Det dreier seg om tre boligprosjekter og en barnehage. Vil du se eksempeler på alle påmeldte og kandidater til prisen, kan du følge denne lenken.

VESTRE AKER:

Enebolig Ekelyveien 22

Fotograf: Jonas Adolfsen
Arkitekt: Knut Hjeltnes sivilarkitekter MNAL
Tiltakshaver: Hartmark og Frønes
Areal: 163 m²

Tomannsboliger Nordengveien 45

Fotograf: Åke E:son Lindman
Arkitekt: R21 arkitekter
Byggentreprenør: Gravitas bygg
Tiltakshaver: Sigdal eiendom
Areal: 520 m²

ULLERN:

Enebolig Skogbrynet 4

Fotograf: Åke E:son Lindman
Arkitekt: R21 arkitekter
Tiltakshaver: E-Eiendom
Areal: 640 m²

Holgerlyst barnehage - Holgerlystveien 22

Fotograf: Rasmus Fjeldheim Dale
Arkitekt: Skaara arkitekter
Entreprenør: Wisewood
Tiltakshaver: Ullern sokn
Areal: 314,1 m²

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...