ANNONSE
Annonse

Byråd Lan Marie Berg:

– Jeg lurer på om Eirik Lae Solberg sliter med hukommelsestap

Byråd Lan Marie Berg (MDG) og Høyres gruppeleder i bystyret, Eirik Lae Solberg.

Byråd Lan Marie Berg går til motangrep på Høyres gruppeleder i bystyret.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2017 kl 10:22

ANNONSE
Annonse

OSLO: I en artikkel på Akersposten.no fredag 4. august sier Høyres gruppeleder i bystyret, Eirik Lae Solberg, at det er uaktuelt for Oslo Høyre å diskutere 60 nye bomstasjoner før miljøbyråd Lan Berg presenterer et kvalitetssikret tall på hva dette kommer til å koste.

– Det er helt klart at det finnes en øvre grense for kostnadene. Hvis prisen på den nye bomringen blir mye høyere enn det som er anslått, så må partene i Oslopakke 3 møtes igjen for nye forhandlinger, sa Lae Solberg til Akersposten.no.

Byråden utdyper

I samme artikkel viser byråd Lan Marie Berg til Vegvesenet når det gjelder kostnadsestimatet for utbyggingen av bommene i Oslo.

Nå ønsker byråden å utdype sine kommentarer:

– Statens vegvesen planlegger nå den praktiske utrullingen av de nye bomstasjonene, i samarbeid med Oslo kommune og Akershus fylkeskommune. Fra vår side legger vi selvsagt til grunn at man følger de lover og regler som gjelder, skriver byråd Lan Berg i en e-post til Akersposten.

Her kommer Oslos 60 nye bomstasjoner

Hukommelsestap?

Hun viser videre til behandlingen av handlingsprogrammet for Oslopakke 3 rett før sommeren.

– Jeg lurer på om Eirik Lae Solberg sliter med hukommelsestap, for rett før sommeren behandlet bystyret handlingsprogrammet for Oslopakke 3 for de neste fire årene, hvor Solberg og Høyre stemte for å sette av 350 millioner kroner til etablering av nytt trafikantbetalingssystem, skriver miljø- og samferdselsbyråden og fortsetter:

– Jeg kan imidlertid forsikre Solberg om at jeg kommer til å følge dette arbeidet tett for å sørge for at det ikke koster mer enn strengt tatt nødvendig.

LES OGSÅ: Krever at Lan Berg legger bomregningen på bordet

Her kommer Oslos 60 nye bomstasjoner

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse