Akersposten

– Jeg er klar for å ta Norge med storm!

TIL FINALEN: Yasmin Osee Aakre (26) er klar for finale senere i år. Røa-jenta har ambisjoner om å hevde seg!

Etter å ha vært missekandidat allerede i et halvt år, er Røa-jenta Yasmin Aakre valgt ut blant 16 finalister til den store finalen i Miss Norway.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2016 kl 14:40

RØA: – Det var en gladnyhet å få beskjeden om at jeg var en av finalistene. Jeg har hatt troen hele veien, men man vet aldri, det er jo ingen garanti for at man kommer videre, sier hun til Akersposten.no.

– Det er deilig å få belønning for alt strevet, så nå er det bare å "gønne på" videre! Jeg satser selvfølgelig på å vinne Miss Norway. Jeg er klar for å ta Norge og "universet" med storm! smiler hun.

Jobbing mot finalen

Fremover blir det frivillighetsarbeid, blogging, samarbeid med sponsorer og photoshoots for Yasmin. Hun forteller at hun også ser frem til juniutgaven av Elle, der det skal være et oppslag med henne.

– 22. mai har jeg shoot i Barcelona i forbindelse med et spansk magasin, bootcamp med finalistene 30. juni og selve finalen 30. juli, forteller Yasmin.

– Videre må jeg holde meg til en sunn diett, trene regelmessig og øve på catwalk intenst mot finalen.

Dessuten må Yasmin finne den perfekte aftenkjolen og et selvvalgt outfit.

– Det kan hende jeg må designe noe selv eller dra til utlandet. Men det hadde utrolig fint og stas å få en kjole fra en norsk designer. Men vi får se hva det blir til. Én ting er sikkert, det skal bli en aftenkjole som passer rett inn på Met gala.

– Nå går det også an å stemme på meg som favoritt, man sender MISSU 17 til 1963, sier hun.

Vinneren av Miss Norway går til den internasjonale Miss Universe-finalen, en konkurranse som Norge har vunnet én gang, gjennom Mona Grudt i 1990.

Akersposten skrev om missekandidaten, som har vokst opp på Røa, i april.

Yasmin ønsker å takke for all hjelp og støtte så langt i prosessen, som altså har vart helt siden hun meldte seg på i fjor høst. Det tar lang tid å hevde seg i Miss Norway, og det legges ned mye innsats underveis.

Yasmin presenterer seg selv slik – se videoen!

Takker for støtte

– Familie, venner, kollegaer, stylister, fotografer og sponsorer, dere har vært helt fantastiske støttespillere. Hadde ikke klart det uten dere! skriver Yasming Aakre på bloggen sin. På bloggen skriver hun blant annet at dette så langt "har vært en super flott og krevende erfaring å delta i denne missekonkurransen. Er omtrent et halvt år siden jeg meldte meg på. Og nå står jeg igjen som finalist, rikere på erfaring og med en spennende fremtid i sikte!"

Deltakerne får blant annet poeng for aktivitetet og engasjementet de viser, så det er viktig for Yasmin og de andre finalistene å være synlige og aktive også de siste par månedene før finalen 30. juli.

Yasmin presenterer seg selv slik – se videoen!

LES OGSÅ: – Det er nå eller aldri

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...