ANNONSE
Annonse

Hvem befinner seg i luke 3?

Sang Bui fra Lilleaker er et forbilde med sin frivillige innsats for eldre, noe hun har vunnet pris for i år. Nå er hun nominert til Årets Medmenneske i Akersposten 2016.

Hun er ganske så fersk i gamet, men Lilleaker-kvinnen (27) har vist vei i sin frivillige innsats for eldre mennesker. Nylig vant hun en pris for innsatsen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2016 kl 10:30

ANNONSE
Annonse

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Sang Bui:

– Jeg får veldig mye igjen av å være frivillig. Det er noe jeg vil anbefale alle å prøve, sa 27-åringen Sang Bui fra Lilleaker til Akersposten.no, da hun i høst ble kåret til Årets nykommer i frivilligheten. Det var Nasjonalforeningen for folkehelsen som tildelte henne prisen.

– Jeg er veldig nysgjerrig på livet. De eldre har levd mange år og har mye livsvisdom. Jeg liker å sette meg inn i deres utfordringer, sa Bui, som blir omtalt som en kjemperessurs på sykehjemmet hun besøker.

– Ikke bare for damen hun besøker, men også for hele avdelingen på omsorgshjemet, sa Thale Waaler Eggen, nasjonal prosjektleder i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Lilleaker-kvinnen har representert Nasjonalforeningen for folkehelsen i flere forum og fortalt om det å være frivillig, blant annet på Stortinget.

Du kan stemme på Sang Bui eller en av de andre gode kandidatene i kåringen som begynner her på Akersposten.no første uken av januar. Kåringen er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest.

Hvem befinner seg i luke 1?

Hvem befinner seg i luke 2?

Hvem befinner seg i luke 4?

LES MER om Sang Bui:

– Jeg fikk en bestevenn

ANNONSE
Annonse