ANNONSE
Annonse

Hva er «gåsehudeffekten»?

Kathrine Aspaas foredrag "Gåsehudeffekten" handler blant annet om vår store fordel, det genuint menneskelige.

Det kan du få vite førstkommende torsdag, når Kathrine Aspaas holder foredrag på Vinderen Seniorsenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2018 kl 08:09

ANNONSE
Annonse

VINDEREN: Foredraget "Gåsehudeffekten" med Kathrine Aspaas holdes torsdag 22. februar, klokken 13.45, på Vinderen Seniorsenter. Foredraget er åpent for alle og koster 50 kroner. Kafeterian er åpen for servering.

Kathrine Aspaas er frilansskribent, forfatter, journalist og kommentator. Hun er utdannet siviløkonom og arbeidet i Aftenpostens næringslivsredaksjon i 13 år.

Høsten 2012 ga hun ut boken "Raushetens Tid". Her hevder hun at hjerneforskningen, nyere økonomisk forskning og medieutviklingen peker i retning av at vi beveger oss mot en åpnere, rausere tidsalder.

1. mars 2018 lanserer Kathrine Aspaas sin nye bok "Den emosjonelle revolusjon" på Sentralen i Oslo. Om boken heter det at Kathrine Aspaas inviterer til å bygge emosjonell kjernemuskulatur. Når teknologien overtar mange arbeidsoppgaver, skal vi bruke vår store fordel: det genuint menneskelige. Vår kreativitet og følsomhet vil hjelpe oss gjennom endringer og utfordringer. Denne boka er en rik samfunnsanalyse og et unikt emosjonelt treningsinstitutt. Ved å ta ansvar for hele paletten av følelser, vil vi fungere bedre sammen med andre mennesker - og med oss selv. Hun har samtidig en oppfordring til oss alle: Følg gåsehuden!

Etter 20 år som finansjournalist ble Kathrine Aspaas lei av kritikk og kontroll. Hun la ut på en lang reise for å utforske rausheten. Reisen gikk gjennom forskning, næringsliv og privatliv - ute og hjemme - og nå er hun ikke i tvil: Omtanken er den nye effektiviteten. Vi er på vei mot en fredeligere og rausere tid. I denne boken møter du forskere og forretningsfolk - unge og voksne - bedrifter og gründerne som gjør det mulig for oss å lære tilliten og åpenhetens kunst. Og for deg som er opptatt av bunnlinje: Det lønner seg.

ANNONSE
Annonse