ANNONSE
Annonse

Hit strømmer turistene i sommer

Frognerparkens roser er blant attraksjonene i Frognerparken, i tillegg til Vigelands storslåtte kunst. Foto: Fredrik Eckhoff

Oslo er en stadig større turistmagnet. Frognerparken og Holmenkollen er to gigantiske turistattraksjoner i vårt område.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2017 kl 10:10

ANNONSE
Annonse

OSLO: VisitOslo forteller om en økning på 19 prosent fra i fjor, i antallet turister som besøkte turistinformasjonen i juni. Antallet var 53.290.

– Alle attraksjoner og hoteller jeg har snakket med melder om godt belegg, og at det har vært slik de siste årene. Det har vært en fin økning hvert eneste år, forteller avdelingssjef for vertskapstjenester hos Visit Oslo, Synne Myhre, til p4.no.

– Byen er full av tilreisende turister, både utenlandske og norske, som koser seg i det noe varierende været, sier avdelingssjefen.

Munchmuseet og Nobels Fredssenter er blant de populære attraksjonene, og i vår del av byen er det Frognerparken og Holmenkollen som er de store magnetene.

Verdens mest kjente hoppbakke, med dertilliggende skimuseum, strålende utsikt og zipline-aktivitet, kan vise til en formidabel økning. I forhold til juni i fjor, er økniingen i besøkende på hele 19 prosent.

Kineserne er blant dem som virkelig har fått øyene opp for oss her nord.

LES OGSÅ: Beskjedent utbytte i gullsmedinnbrudd

Kom deg ut på tur – finn en perle!

Tingstuåsen er reddet

Følg Akersposten.no på Facebook

ANNONSE
Annonse