Akersposten

«Helt åpenbart et forsøk på å stjele vår hund»

Saken er meldt til politiet, etter at en hund ble forsøkt bortført fra en hage på Voksen mandag morgen. Illustrasjonsfoto

Da en mann kom inn i hagen og vandret avgårde med familiens valp under armen, tok jenta affære. Nå advarer de andre hundeeiere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2021 kl 08:42

VOKSEN: Det var i Arnebråtveien familien hadde den ubehagelige opplevelsen mandag morgen. På Facebook-gruppen «Røa – et at Oslos beste boområder» skriver Holmen-beboeren: «Vår hund ble forsøkt stjålet fra vår hage i Arnebråtveien. Vi har en jaktcocker på 10 mnd som løper rundt i inngjerdet hage. Min datter sitter ved frokostbordet og spiser da hun ser en mann (...) kommer inn gjennom porten i hagen. Han tar deretter vår hund under armen og går.»

Hun fortsetter: «Han har kommet et godt stykke unna før vår datter, løpende klarer å ta han igjen. Hun forteller han at dette er hennes hund, hvorpå han sier at den er veldig søt, men ikke hans. Heldigvis får hun hunden tilbake.»

https://www.facebook.com/groups/312326328889261

Hun skriver at hun med innlegget på Facebook-gruppen ønsker å advare andre hundeeiere. «Det var helt åpenbart et forsøk på å stjele vår hund fra privat eiendom,» skriver hun.

– Veldig flaks

– Min datter satt og spiste. Klokken var kvart over åtte på morgenen, og hun hadde akkurat sluppet hunden ut i hagen. Da så hun en mann som gikk inn gjennom porten, hentet hunden og gikk ut igjen, sier kvinnen til Akersposten.

Da fikk datteren fart på seg, kastet på seg mer klær og løp ut.

– Hun hadde heldigvis sett at han gikk nedover veien og tok ham igjen, sier hun.

Hunden fikk hun tilbake, altså sammen med en uttalelse om at den var veldig søt.

– Hva tenker dere nå etterpå?

– Man blir jo redd for å ha hunden ute i hagen, sier kvinnen, som har meldt hendelsen til Majorstuen politistasjon.

Hun beskriver mannen som høy, og han hadde rutete skjorte, caps og olabukse på seg. Han hadde også en mindre, hvit hund med seg.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...