Akersposten

Hærverk mot nye parkeringsbestemmelser

GJELDER IKKE: Plutselig lå skiltet i veikanten. Foto: privat

Først er skiltene oppe, så ligger de nede i grøfta eller er borte. Hva skjer egentlig i Arnebråtveien?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

MAKRELLBEKKEN: Det var varslet nye parkeringsbestemmelser i Arnebråtveien, ned mot Makrellbekken stasjon. Nye skilter med parkering forbudt kom opp, men det tok ikke lang tid før skiltene plutselig var fjernet.

Kastet i veikanten

Bilister fikk 800 kroner i bot for feilparkering den ene dagen og den neste dagen var skiltene borte. Skilt var borte eller kastet i veikanten. På høyre side av veien sett fra Makrellbekken stasjon står det nå kun et skilt som viser hvor parkering forbudt oppheves, men det er ikke noe parkering forbudt-skilt lenger ned i veien.

PARKERING FORBUDT TIL HIT: Problemet er at det ikke er noe parkering forbudt-skilt lenger ned i veien. Foto: Pål Magnus Tømmervold

Les også: Færre parkeringsplasser i Vestre Aker

Bekrefter hæverk

Hva er det som skjer? Er det vandaler på ferde? Vi spurte Bymiljøetaten.

Bymiljøetaten bekrefter at det dreier seg om hærverk.

- Forskriften på gjeldende strekning ble satt i drift 05.05.17. Den er fortsatt gjeldende, men vi har fått varsel om at skiltene er fjernet av uvedkommende. Nye skilt ble bestilt denne uka og vil bli satt ut så snart de er klare, sier presseansvarlig i Bymiljøetaten, Monica T. Olsen.

INGEN SKILTING: Et eller annet sted er det parkering forbudt, men hvor? Foto: Pål Magnus Tømmervold

Les også:

Njård oppbevarer det som ambassaden nekter å ta inn

Amok i blomsterbutikk – ble filmet

– Trist hvis vi må kaste inn håndkleet

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...