Akersposten

Har troen på et varmere samfunn

DELTE UT: Esther Marie Lier (nr. 4 fra høyre) og Kim Osmund Ueland (helt til venstre) brakte varme og kjærlighet til administrasjonen i bydelen og bydelsutvalgets medlemmer. Foto: Vidar Bakken

For tredje gang kunne Ullern Frivilligsentral varme de forbipasserende på Skøyen med oransje skjerf, som også markerer starten på Kirken Bymisjons juleaksjon.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2019 kl 16:02

SKØYEN: Oransje skjerf-aksjonen startet på en måte allerede torsdag kveld, hvor leder Esther Marie Lier og Kim Osmund Ueland fra Ullern Frivilligsentral, delte ut oransje skjerf til medlemmer av det nye bydelsutvalget og administrasjonen.

Nysatsing

- Jeg gleder meg til å samarbeide med dere og har med en gave som representerer varme og kjærlighet, sa Lier, før hun fortalte det nye BU litt om frivilligsentralens arbeid.

Hun pekte blant annet på nysatsingen, å rekruttere flere frivillige gjennom sosiale medier, hvor Ueland har en viktig funksjon. Lier kunne fortelle at det var inngått et samarbeid med Ullern videregående for å utvikle frivilligsatsingen på sosiale medier og at responsen fra elevene er stor.

Les også: Høyre, MDG og Venstre skal samarbeide de neste fire årene

Aksjonsdagen

Men fredag morgen var altså selve aksjonsdagen.

- Vi har troen på et varmere samfunn der alle føler seg inkludert.Det ble en glede-spredende og varm markering av Oransje Skjerf kampanjen på morgenen og både Kirkens Bymisjons generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal og Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten var tilstede ved oppstarten, informerer Ullern Frivilligsentral etter fredagens aksjon.

OGSÅ NRK: Esther Marie Lier vet å skape blest rundt Ullern Frivilligsentrals aksjon og arbeid. Her sammen med frivillige og ansatte ved Ullern Frivilligsentral og elever fra Ullern vgs. Foto: Anders Corneliussen

For tredje året på rad har Ullern Frivilligsentral mobilisert til utdeling av skjerf og clementiner på Skøyen stasjonsområde. I år er skjerfet et solidaritetsskjerf, fordi vi alle trenger varme. Dette er starten på Kirken Bymisjons juleaksjon, der du kan bidra med vipps eller sms til middager og sosialt samvær for de som trenger det.

- Det beste med denne typen aksjon er fellesskapet og at alle frivillige får anledning til å bidra etter eget ønske. Forberedelsene med strikking, merking av skjerfene, informasjon om aksjonsdagen eller deltakelse på selve utdelingen, bare for å nevne noen av valgmulighetene, sier Irene S. Sandved ved Ullern Frivilligsentral.

- Det er så fantastisk å være vitne til engasjementet fra alle de frivillige – på tvers av generasjoner med deltakere fra Ullern Frivilligsentral, representanter fra bydelen, elever fra Ullern videregående, flyktninger, ansatte fra næringslivet og beboere i lokalmiljøet med flere, sier Esther Marie Lier, leder ved Ullern Frivilligsentral.

- Vi gleder oss allerede til neste års aksjon og vurderer å la restene av det oransjegarnet ligge fremme, for dem som vil fortsette strikkingen, sier Irene S. Sandved.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...