Akersposten

– Gode priser og byens beste vafler!

LOPPIS! Klart for loppemarked på Lilleaker og Skøyen skoler helgen 30. april og 1. mai. Her fra markedet på Lilleaker skole i fjor. Foto: Privat

– Miljøaspektet og gjenbruk viser at loppemarked bidrar til å gi verdi for andre og forhåpendligvis senke vårt totale forbruk. Man kan jo håpe! sier leder for Lilleaker skolekorps, Kristin Svanqvist.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2016 kl 21:34

LILLEAKER/SKØYEN: Det er to loppemarkeder denne helgen i vår del av byen, på Lilleaker skole og Skøyen skole. Fra Lilleaker får vi vite at loppemarkedet er viktig for at korpset kan være et tilbud for barn og unge på Lilleaker, som ikke koser så mye, altså holde en lav medlemskontingent.

– Viktig bidrag

– Vi har rykte om å være et trivelig loppemarked, med gode varer og gode priser – og ikke minst byens beste vafler, sier Svanqvist, som sier at de siste årene ser de stadig flere som kommer med lister over klær og utstyr de trenger til familien i det kommende året.

– Vi bidrar til å finne det de trenger og selger varene til bærekraftige priser. Dette er både god økonomi og et svært viktig bidrag for mange mennesker, sier hun til Akersposten.no.

Aktivt korps

Skolekorpset på Lilleaker er et av landets eldste, fra 1909. Korpset deltok nylig i distriktsmesterskapet, der det ble femteplass i andredivisjon.

Korpsleder Svanqvist forteller at det er et meget aktivt korps, som spiller for bydelens barnehager 13. mai, skal spille i barnetoget 17. mai, bidrar på skolens markedsdag 2. juni, spiller på Lilleaker musikkfestival og skal delta i Norgesmesterskapet for skolekorps i juni i Larvik.

Lilleaker skole:
Lørdag 11-16
Søndag 12-16

Skøyen skole:
Lørdag 10-16
Søndag 12-15

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Flere nyheter på Akersposten.no:

Foreldrenes gave til vennskap på Bestum skole

Med hjertet i halsen på skolevei på Vinderen

Gir blanke i russeknuter – ruller heller med foreldrene

Ullerntunet: – Hva var det vi sa?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...