ANNONSE
Annonse

– Folk må være idioter

Her skal det leveres klær i beholderen til høyre, glass og metall i beholderen til venstre – og kun tomme plastposer i den lille i midten. Noen "misforstår" dette. Foto: Arne Sommerfeldt

– Jeg ser at dette blir et stadig økende problem, sier styreleder i Sameiet Vassfaret 2-4.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2017 kl 11:19

ANNONSE
Annonse

HOLMEN: «Sånn ser det ut nå klokken 12.15 ved krysset Tråkka/Vassfaret,» står det i eposten fra Arne Sommerfeldt, som er grundig lei av at folk «tar feil» og kaster alt mulig av avfall i en dunk som kun skal brukes til plastposer – og som er merket med nettopp dette.

– Utover lå det diverse husholdningsavfall som kål, løk, engangsembalasje og annet. Kråker og skjærer var i full gang med festmåltid. Folk må være idioter! sier Sommerfeldt, som er styreleder i Sameiet Vassfaret 2-4.

På dagtid er store fugler på plass og drar søppelet utover. Sommerfeldt tror det kan være helt andre dyr, som rotter, som koser seg her på tidspunkter med færre folk i området. Han er dessuten bekymret for bekken.

– Bekken går rett bak kassene og kan lett bli forurenset. Vi har barn i sameiet og ellers i området, og noe må gjøres, sier han.

LES OGSÅ: "Når rottene ankommer til kvelden, blir det en riktig festaften"

ANNONSE
Annonse