Akersposten

Flere trafikksikringstiltak er nå på plass

STENGT: Like ved krysset, Nedre Smestadkryss, munner denne snarveien ut i et uoversiktlig område. Nå er den stengt og skal ytterligere forsterkes. Foto: Vidar Bakken

Nå er trafikksikringstiltak på plass, etter at representanter fra Vann- og avløpsetaten i forrige uke møtte representanter fra FAU, driftsstyre og rektor ved Smestad skole, samt politikere fra bydelsutvalget i Bydel Ullern.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

SMESTAD: Under det møtet ble det stilt en rekke krav for å sikre skoleveien rundt Nede Smestadkryss, hvor massetransport skal gå i forbindelse med arbeidet med vannbehandlingsanlegget. Store deler av transporten vil gå i Ullernshaussene og ut og inn i Nedre Smestadkryss.

Les også: - Hvorfor er det ikke iverksatt tiltak

Tiltakene

Akersposten kan nå konstatere at sikringsgjerde er på plass på begge sider av området, hvor det går en snarvei som mange har benyttet. For å komme inn på denne måtte veien krysses to ganger i et uoversiktlig område. Det er satt vakt ved utkjøringen fra Makrellbekkdalen og ut i Ullernchausseen. Fortau er sperret med henvisning til bruk av undergangen i Ullernchausseen. «Annen fare»-skilt med anleggstrafikk og 30 kilometer i timen har også kommet opp.

VISER VEI: Gående og eventuelt syklister kan bruke undergangen for å slippe kryssende anleggstrafikk. I bakgrunnen en vakt som dirigerer i området hvor tungtrafikken går inn og ut av Ullernchausseen. Foto: Vidar Bakken

Jobbet hardt

- I etterkant av befaringen gikk vi gjennom de bekymringene som ble meddelt oss. Vi har jobbet hardt for å få fortgang i de tiltakene som vi snakket om på befaringen og som det var viktig å få gjort noe med. Da ble det også viktig med et godt samarbeid med Bymiljøetaten for å få raske vedtak. Dessverre så vi i helgen at noen hadde revet ned det ene gjerdet mot krysset. Det har vi fått opp igjen, men vi kommer til å forsterke dette senere. Det er irriterende at noen vandaliserer et viktig tiltak. Ellers ser vi til vår glede at barn og andre nå benytter fortauet, i stedet for å krysse veien over til snarveien, sier bydelskoordinator for VAV i Bydel Ullern, Kristian Bjelland.

Vekt på dialog

Arbeidet med sikringstiltak skal fortsette i tett samarbeid med skolen og bydelen.

- Jeg har sendt en epost til rektor i forbindelse med de viktigste strakstiltakene og videre oppfølging av disse med elevene. Vi legger vekt på god dialog med skolen og dens elever når det gjelder nåværende og fremtidige tiltak. Videre skal jeg i møte med bydelen og Bymiljøetaten for å se på flere tiltak og koordinering av disse. Jeg håper dette vil bidra til at driftsstyre, lærere, foreldre og elever ser at vi er opptatt av at barna skal ha en trygg skolevei, sier Bjelland.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...