Akersposten

Fikk hakeslepp da hun hentet barn og bil

BLE SJOKKERT: Dette var synet som møtte småbarnsmoren på Blindern da hun skulle hente gutten sin i barnehagen. Foto: Privat

Småbarnsmoren fra Oslo vest skulle bare hente poden i barnehagen på Blindern, men opplevde å få taket på familiebilen nedlesset med skitt og lort.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2017 kl 08:46

BLINDERN: – Jeg så bilen stå parkert med en haug av løv, småstein, sand og grus oppå taket, sier den sjokkerte og oppgitte mammaen dagen etter opptrinnet på Blindern.

Hvem som har vist den totale mangelen på folkeskikk, vet hun ikke. Derimot mistenker kvinnen noen i nabolaget for demonstrativt å ha vist sin misnøye med hennes parkering.

– For å få dette på biltaket, må det ha blitt brukt en kost. Da må det ha blitt feiet et sted i forkant, sier hun.

Parkerte ved Blindern stasjon

Mammaen forteller hun er avhengig av bilen for å få logistikken til å gå opp, når det gjelder levering og henting av barn i barnehagen. Derfor er det ikke uvanlig at hun parkerer i enden av snuplassen ved Blindern stasjon.

Men det kan ha skapt irritasjon, skal vi tro småbarnsmoren.

– Det er i nærheten til garasjer som kanskje gjør det litt kronglete å komme ut, og jeg gjorde det nok litt trangere å kjøre ut for privatpersoner. Det er imidlertid ikke noe problem, sånn jeg ser det. Jeg står fullt lovlig, men har full forståelse for at man skulle ønske det ikke sto en bil der, sier hun – og tilføyer at det her er vesentlig mer plass enn andre steder oppover i den samme gaten.

– Hva vil du si til vedkommende som står bak?

– Jeg synes det er leit at man riper opp en bil og gjør det her. Spesielt overfor en mor som skal i barnehagen for å hente barn, og som må rydde opp i dette. Det er lite respektabelt, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

BILDEDOKUMENTASJON: - Her er beviset på at jeg hadde parkert lovlig, sier kvinnen - og viser til skiltet i bakgrunnen. Foto: Privat

- Hvilke skader fikk du på bilen?

- Det er utvilsomt blitt riper i lakken, og det ligger småstein i «railsene» på taket. Det er fortsatt gode spor, på tross av at bilen er en 12 år gammel Volvo, sier Anne som ikke kommer til å foreta seg noe mer i lys av hendelen.

LES OGSÅ: «Startet med to tomme hender og skarve 150 millioner kroner»

LES OGSÅ: «Vet egentlig folk hvor vanskelig livet kan være som rikmann?»

LES OGSÅ: «Pappa kjørte meg til skolen i Audi'en, sykt flaut. Audi'en liksom»

LES OGSÅ: Vraket de franske alper og finanslivet i London for et liv med hunder

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...