ANNONSE
Annonse

Far og datter synger Prøysen

Onsdag 14. desember blir det Prøysen på Ullern kultursenter. Kjetil (77) og Cesilie (47) Skaslien blir å høre på årets siste onsdagsarrangement på senteret.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2016 kl 09:58

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: – Det blir litt fra Finnskogen også, sier Cesilie Skaslien til Akersposten. Både far og datter kommer fra Grue nær svenskegrensen, men de er i dag bosatt i henholdsvis Oslo og Drøbak.

– Da blir det trekkspill også?

– Selvsagt, sier Cesilie Skaslien og ler. – Far er en skikkelig trekkspiller. Han er kjent for sin spesielle og utradisjonelle bruk av trekkspillets toner.

– Det betyr vel at også svensken Calle Jularbo står på programmet?

– Ham kommer vi ikke utenom.

Blåklokkevikua

Prøysen og hans viser står far og datter nært. De har reist land og strand rundt med konserten Blåklokkevikua. Programmet deres ble laget spesielt til jubileumsåret 2014.

– Hvordan har dere valgt ut fra alle sangene hans?

– Vet du, vi plukket rett og slett ut de visene vi likte best, sier Cesilie Skaslien. - Ikke mist plukket jeg ut godbiter fra barndommen min, fortsetter hun. Cesilie Skaslien, som er solist med Drøbak Gospel, synger også gjerne evergreens, og gode jazzlåter ligger hennes hjerte nær.

Godt besøkt

– Onsdagsarrangementene er godt besøkt, sier kulturleder Carina Dybdahl ved Ullern kultursenter. - Vi har et variert program og gode foredragsholdere, fortsetter Dybdahl.

– Hvordan blir vårhalvåret?

– Også spennende.

– Hva kan du røpe nå?

– Tidligere ordfører i Oslo, Fabian Stang, kommer. Det samme gjør sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen. Han skal snakke om de raske endringene som preger verden vår i dag, sier Carina Dybdahl, som legger til at vårprogrammet har gått i trykken og er snart å finne i postkassene til dem i Ullern bydel som er over 60 år.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse