Akersposten Media

Akersposten

– Er det ett sted vi bør være, er det her

Daglig leder Lisbeth Thomsen er klar for butikkåpning torsdag. Foto: Fredrik Eckhoff

Det sier Lisbeth Thomsen, daglig leder for kjøkkenbutikken som åpner torsdag i de tidligere lokalene til IKEA og Møller Bil.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

SKØYEN: – Er det ett sted vi bør være, er det her. De fleste store aktørene er representert her på Skøyen, og vi har også lenge ønsket å etablere oss her, sier Lisbeth Thomsen. Hun har vært med på å bygge opp to av butikkene til den danske møbel- og kjøkkenleverandøren, Designa – på Lillestrøm og Ski. Torsdag 10. oktober åpner dørene for Designa Flagship Store i Drammensveien 145 på Skøyen.

Designa har produsert kjøkken og møbler i 27 år, og er blant de største kjøkkenprodusentene i vårt naboland i sør, landet som er godt kjent for møbeldesign.

– Ja, design er stort i Danmark, og det er mange møbelfabrikker. Danskene er gode på design og har lange tradisjoner, sier Thomsen, som selv er dansk.

Den nye butikken ligger der IKEA de siste par årene har hatt sin butikk, som ikke viste seg å være en særlig vellykket satsing.

– Her har vi 300 kvadratmeter, og vi får vist frem mye, sier hun og forteller at hun kan melde om stor interesse for den nye kjøkkenbutikken, som ligger midt imellom flere konkurrerende kjøkkenleverandører.

Designa har i dag 20 butikker i Norge, fra Alta til Kristiansand.

– Det har vært fantastisk å få være med på dette eventyret, og det er veldig gøy at lekker og praktisk dansk kjøkkendesign har slått an så til de grader her i Norge, sier Lisbeth Thomsen, som vil være ansvarlig for den daglige driften av butikken på Skøyen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...