ANNONSE
Annonse
Akersposten

- En svært alvorlig sak

IKKE BRA: Skolebyråden kommenterer etter at Morten Hammer varslet om omfattende juks av foreldre for å få egne barn inn på Vinderen skole. Foto: Vidar Bakken/Karl Andreas Kjelstrup

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) mener det er svært alvorlig om folk jukser seg til plass på Vinderen skole.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2018 kl 12:35

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VINDEREN: - Inntakssituasjonen slik den beskrives for Vinderen skole, har jeg full forståelse for at setter i sving følelser og engasjement hos foreldrene, sier Inga Marte Thorkildsen.

Byråden er gjort oppmerksom på påstandene om omfattende juks med adresser for å få egne barn inn på Vinderen skole ved årets inntak av elever.

Les også: Vinderen: - Kjøper leiligheter og jukser med adresser for å få barna inn på skolen

- Det er Utdanningsetaten som utreder og foreslår hvordan kommunen skal møte forventet vekst i antall barn, elever og lærlinger i årene fremover. Jeg er sikker på at rektor og Utdanningsetaten merker seg de reaksjonene som allerede har fremkommet og at man arbeider for å finne en best mulig løsning for både nåværende og fremtidige elever. Det er en stor kabal som hvert år må legges for å skaffe tilstrekkelig skolekapasitet, sier Thorkildsen, som er overrasket over påstandene som har kommet frem i denne saken.

- Hvis det er snakk om juks og falsk melding om flytting innen skolens grenser, er dette en svært alvorlig sak.

Les også:

Han skal selge deg Montebello

Trist når gamle hus brenner

Følg Akersposten på Facebook