ANNONSE
Annonse

En ren hevnaksjon i p-huset?

– Stå innenfor linjene, så blir det mye bedre, sier driftssjef på Røa Senter, Pål Harbye. Samtidig har han ingen sans for denne måte å demonstrere på – slik det ble gjort sist torsdag.

Sist torsdag fikk et ektepar i parkeringshuset på Røa Senter denne utfordringen å hanskes med da de kom ut etter å ha handlet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2018 kl 14:12

ANNONSE
Annonse

RØA: Bilen ved siden av sto parkert helt inntil deres, og det var umulig å komme seg avgårde uten hjelp.

Om eieren av den grå bilen har parkert slik bevisset eller ubevisst, er vanskelig å si, men det hører med til historien at den mørke bilen sto parkert slik at den krysset den gule linjen med en desimeter eller to.

Driftsleder på Røa Senter, Pål Harbye, ble i denne situasjonen tilkalt, og han klare å hjelpe ekteparet og bilen ut av den trange situasjonen, og det skal ikke ha blitt noen skader på noen av bilene.

En demonstrasjon?

Harbye kan bekrefte at den mørke bilen sto litt skjevt parkert, og han tror det er en mulighet for at bilisten som kom etterpå, har valgt å parkere slik med vilje.

– Det har vi sett før, at noen parkerer litt feil, og som kommer det en som er bedre til å kjøre bil, og tenker at «nå skal disse f… meg få», og så parkerer de tett inntil på denne måten. Men det blir ikke noe bedre av det, sier Harbye oppgitt.

– Jeg liker ikke denne måten å reagere på. Det gjør slett ikke situasjonen bedre. Det kan jo også hende at bilen ved siden av der igjen også har stått skjevt, og så forsvinner den, og da ser det veldig rart ut, sier han.

Uvitende om krasj

Harbye forteller at det ikke er uvanlig at han må hjelpe folk som har kommet opp i vanskelige situasjoner i parkeringshuset.

– Jeg må flere ganger i måneden hjelpe folk for eksempel til å dytte med løs eller hjelpe folk som er parkert inne av andre biler. Jeg ser mye rart som sier mye om folks manglende respekt for hverandre. Mange gjør akkurat som det passer dem selv, og de sperrer gjerne andre. Noen tenker ikke lenger enn nesen sin, sier han.

Driftssjefen oppfordrer folk til å besinne seg, og følge kjøremønsteret, ikke minst.

– Vi har minst to-tre biler om dagen som kjører ut i innkjøringsfeltet. Det blir det ikke noe bedre av! sier han og minner om at det er videoovervåkning i parkeringshuset på Røa Senter.

– Det hender også at vi ser at noen bulker inni en annen bil, men ikke merker det. Vi kan se at de ikke er klar over at de har vært borti en annen bil. Da ringer vi dem og forteller det. Da er de glade for å få vite om det, sier Harbye, som følgende oppfordring til oppførsel med bil i parkeringshus:

– Ta deg litt tid, så er det ikke noe problem!

ANNONSE
Annonse