ANNONSE
Annonse

Drømmer om å fylle salen

Huseby skoles musikkorps skal i aksjon lørdag, sammen med Slemdal Storband og solister. Her øves det før konserten. Foto: Privat

Det er klart for en konsert av de sjeldne på Sentralen lørdag 20. januar.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.01.2018 kl 18:51

ANNONSE
Annonse

SLEMDAL/HUSEBY: Huseby Skoles Musikkorps og Slemdal Storband spiller konsert sammen med de kjente vokalistene Leif Anders Wentzel og Nikoline R Christensen.

Konserten går av stabelen på Sentralen i Oslo sentrum lørdag 20. januar klokken 18.

– Vi vil fryktelig gjerne fylle salen med 400 publikummere, sier en av fedrene i korpset, Per Christian Kittilsen, til Akersposten.

I en e-post skriver korpset og storbandet følgende:

«Dette er en stor satsning for både korpset og storbandet. Som arrangører vil vi veldig gjerne gjøre dette til en stor opplevelse for alle som har sitt hjerte i storbandmusikk og amatørmusikkens møte med profesjonelle. Vi håper familie og familievenner av musikantene – enten de er fra de unges rekker i korpset, eller de voksnes rekker i storbandet – har interesse av å få med seg denne flotte konserten og oppfordrer alle til å sikre seg billetter så snart de kan. 400 plasser kan plutselig være utsolgt.

Alle som ikke selv skal spille på konserten må løse billett for å få med seg denne opplevelsen. Prisen er 250 kroner per voksen og 100 per barn under fylte 16 år.

Billetter kjøpes på: www.ticketco.events/no/nb – ved å søke på «Huseby» eller «Slemdal».

Alle tre korpsene skal i sving. Huseby Skoles Musikkorps og Slemdal Storband har omtrent like mye spilletid og til slutt blir det fellesnummer. En profesjonell konferansier kommer til å lose oss igjennom konserten, men for å finne ut hvem, må DU skaffe deg billett. Vi ses!»

ANNONSE
Annonse