ANNONSE
Annonse
Akersposten

- Dette skal vi ordne opp i

IKKE PENT: Forståelig at turgåere reagerer, men nå vil bildekkene bli fjernet. Foto: Vidar Bakken

Turgåere i Mærradalen har reagert på masse bildekk og felger som ligger i selve Mærradalsbekken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2017 kl 13:13

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MÆRRADALEN: Da vi skrev om saken i helgen etter bilde og tips fra leser, vakte det stort engasjement på vår Facebook-side. Det ble mer enn antydet at det kunne ha noe med dekkfirmaet som lå på oversiden å gjøre.

Les saken: Finn (minst) én feil!

Akersposten tok en tur i Mærradalen og konstaterte at 17 slitte bildekk og 2 felger lå i selve bekken.

Vi kontaktet firmaet Mittdekkhotell og gjorde oppmerksom på hva som hadde skjedd nede i bunnen av skråningen. Vi fikk umiddelbart positiv tilbakemelding fra en som tok ansvar.

- Ja, vi har blitt oppmerksom på det som har skjedd og dette skal vi ordne opp i. Dekkene og felgene skal bli hentet opp, sier daglig leder Ty Tollestrup.

Han tror han vet hva som har skjedd.

- Vi er litt plaget av folk som kommer inn i området for å se etter dekk i våre containere. Mens de sorterer kaster de nok en del dekk utfor skråningen. Som sagt, det er vårt ansvar og dette vil vi gjøre noe med, sier Tollestrup.

Noen få meter lenger ned ligger det flere plastrør og plasttønner i bekken. Dette er nok rester etter rehabilitering av avløpsledningen gjennom Mærradalen som nå er avsluttet.

LOT BILDEKK VÆRE BILDEKK: Disse to hadde forsert hindringen og ga oss et vårtegn på at naturen går sin gang. Foto: Vidar Bakken

Les også:

- Er ikke sikret forsvarlig

Rett og slett farlig