Akersposten
Annonse: CC Vest

CC Vest tilbake til ordinære åpningstider

CC Vest går nå tilbake til ordinære åpningstider og holder åpent fra klokken 10-21 på hverdager og 9-19 på lørdager. Dette skal gi kundene bedre mulighet til å spre handelen ut over dagen og kvelden.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2020 kl 10:01

– I disse dager er det et godt tiltak for å spre våre besøkende over flere timer, og dermed unngå for stor konsentrasjon av mennesker på samme tid, sier Herman Dyrø i Mustad Eiendom.

Samtidig avvikler også Meny tilbudet om en egen handletid mellom klokken 8-9 for de over 65 år.

Her kan du se når det er lite og mye folk på senteret, slik at du kan planlegge handleturen din bedre. Oversikten viser besøkstall fra mandag til torsdag. På fredag er det mindre folk på senteret mellom kl. 09-10 og 18-21, mens det på lørdager kan være fint å ta turen enten mellom 9-11 eller 15-19.

Tenk annerledes

Selv om samfunnet nå beveger seg gradvis mot en mer normalisert situasjon, er det er fortsatt like viktig å være føre-var.

– Nå må vi ikke senke «guarden» og risikere en uønsket rekyl av smittespredning, sier Dyrø. Smittebegrensende tiltak og ansvarlighet er viktigere enn noen gang, oppfordrer han.

Herman Dyrø, Mustad Eiendom.

Dette er CC Vests 7 føre-var-råd

1. Unngå helst de mest hektiske periodene.

2. Unngå å handle flere sammen – om det ikke er nødvendig

3. Planlegg handleturen godt

4. Desinfiser hendene – på vei inn og ut av senteret

5. Hold til høyre – både i inngangspartiene og når du beveger deg inne på senteret.

6. Hold to meters avstand til andre. Overalt, også i kassekø.

7. Hold deg hjemme om du har symptomer og respekter karantenereglene.

Herman Dyrø mener det kan være lurt å utfordre egne handlevaner og forsøke å legge handelen litt utenom de mest hektiske periodene. Med sunn fornuft og god planlegging kan alle bidra til at det blir tryggere for alle, sier han.

Dyrø retter også en stor takk til kundene: - Vi er så utrolig takknemlige for at kundene viser oss tillit og fortsetter og komme til CC Vest. Det holder liv i det lokale butikktilbudet. De fleste av oss kjenner tross alt en av de over 700 menneskene som har sin arbeidsplass på CC Vest, så det å fortsette å komme er faktisk også en viktig del av dugnadsarbeidet, sier han.

(Saken fortsetter under bildene.)

Alle kontaktflater desinfiseres jevnlig av hverdagsheltene som står for den ekstraordinære rengjøringen på senteret.

Fredrik Herbst Haukland på CC Vest, setter opp informasjon som minner alle som besøker senteret på hvordan de kan beskytte seg selv og andre.

Tiltak for å begrense smitte

– Det skal, som alltid, være trygt å handle på CC Vest. Dyrø forteller at senteret fortsetter med tiltak langt utover det som er krevet og forventet fra helsemyndighetene

For å bidra til å begrense spredning av koronaviruset iverksatte Mustad og CC Vest svært tidlig en rekke ekstraordinære tiltak. Strategien de følger er den samme, enkle.

– Føre-var-prinspippet ligger til grunn for alt vi gjør, vi skal hele tiden ligge i forkant av de krav og forventninger både helsemyndighetene og våre kunder har, sier Herman Dyrø.

CC Vest har utplassert dispensere med hånddesinfiseringsmiddel på hele senteret og desinfiserer fortløpende alle flater som folk kan ha vært i kontakt med, handlevogner og -kurver, kortterminaler, dørhåndtak og heisknapper. CC Vest fått tak i et nytt desinfiseringsmiddelet som er aktivt virkende i inntil 3 timer etter at det er påført de ulike harde flatene. Drikkefontener og berøringsskjermer er skrudd av.

Se Kristian desinfisere handlevogner med desinfiseringsmaskin (video):

Kristian Vestergaard på CC Vest desinfiserer fortløpende handlevogner og -kurver med en industriell desinfiseringsmaskin.

Flere butikker tilbyr hjemlevering

Flere butikker tenker nytt for å kunne tilrettelegge for kunder som må holde seg hjemme. Hvis det klør i fingrene etter å begynne og strikke, eller du er tom for garn, kan Ariadne Garn nå levere strikketøy og garn til deg som bor i Bærum øst eller på Oslo vest. Klær kan du også få plukket ut og sendt hjem, det skjer gjennom Instagramprofilen @zant_ccvest på direktemelding. Er du sulten? Da kan du glede deg over at Mats&Martin og Niwa kjører maten hjem til deg og du betaler med Vipps, helt kontaktløst. Mester Grønn leverer også blomster på døren.

De ulike tilbudene om hjemlevering og andre tiltak butikkene bidrar med, kan du se på CC Vest sin hjemmeside: ccvest.no eller på Facebook-siden til senteret.

(Saken fortsetter under bildet.)

Dugnadsånd blant CC Vest-ansatte

Under koronautbruddet har det vært spesielt viktig å ta vare på de ansatte på senteret.

– Jeg er imponert over hvor langt flere mange av medarbeiderne på CC Vest strekker seg for å hjelpe til der de kan. Det er en positiv ting midt i alt dette, at det kryr av fine tiltak og dugnadsånd, som for eksempel lunsjutdeling til alle på senteret. Både Åpent Bakeri, Baker Hansen, Olivenlunden, Meny og Mats&Martin bidro til innholdet i lunsjboksene, forteller Heidi J. Larsen, markedssjef på CC Vest.

– Det gledelige med det som skjer nå på CC Vest, er at vi opplever et sterkt samhold på senteret. De som står i butikk opplever å bli heiet på av kundene, og flere har fått blomsterbuketter overlevert, sier senterleder Celine Waldjac. – Ekstra gøy er det å se at alt det vi nå gjør, faktisk bidrar til at butikkene som en periode var stengt, nå faktisk har begynt å åpne igjen, for det er jo utrolig viktig at vi holder hjulene i gang, avslutter hun med stor optimisme i stemmen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...