Akersposten

Byvandring for å bli kjent med fremtidens Lilleaker

FREMTIDENS LILLEAKER?: Det er store planer for Lilleaker. Mer om dette får du vite under mandagens byvandring. Illustrasjon: LPO arlitekter

Det er store planer for området Lilleaker/Lysaker. Ullern SV arrangerer byvandring for å få innblikk i og diskutere planene for den nye Lilleakerbyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2018 kl 21:22

LILLEAKER:Mustad Eiendom har store planer for Lilleakerbyen.

- Det er snakk om en ny liten by på grensen mellom Oslo og Bærum. Vi er interessert i å få vite hva som vil skje med CC-vest, hva som vil skje med området rundt, og ikke minst, hvordan elvebredden langs Lysakerelven kommer til å bli. Ullern SV er opptatt av at dette skal bli et godt sted å bo, kombinert med attraktive arbeidsplasser. Vi er spesielt opptatt av at området rundt Lysakerelven bevares og utvikles til et rekreasjonsområde, der allmenheten kan ferdes, sier Guro Berge i Ullern SV.

Byvandringen starter klokken 18.30, mandag 20. august, ved Lilleaker stasjon og går til Lysaker stasjon. Med på turen er arkitekt Synnøve Sæle fra LPO arkitekter, som vil fortelle om planene. LPO arkitekter utarbeider planene på vegne av Mustad Eiendom, som er grunneier.

Les også: CC Vest skal rives og flyttes

- Ullern SV ønsker å bidra til at de som bor på Lilleaker og Lysaker får mer kunnskap om hva som er planlagt i sitt nærområde. Vi er også interessert i planene, for å kunne ta stilling til det som kommer til å skje. På denne måten håper Ullern SV å bidra i prosessen til å få området så godt som mulig, for dem som skal bo der og for befolkningen ellers i både Ullern bydel og i resten av Oslo, sier Berge.

Les mer om Mustad Eiendoms planer for Lilleakerbyen her

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...