ANNONSE
Annonse

Byvandring for å bli kjent med fremtidens Lilleaker

FREMTIDENS LILLEAKER?: Det er store planer for Lilleaker. Mer om dette får du vite under mandagens byvandring. Illustrasjon: LPO arlitekter

Det er store planer for området Lilleaker/Lysaker. Ullern SV arrangerer byvandring for å få innblikk i og diskutere planene for den nye Lilleakerbyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2018 kl 21:22

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER:Mustad Eiendom har store planer for Lilleakerbyen.

- Det er snakk om en ny liten by på grensen mellom Oslo og Bærum. Vi er interessert i å få vite hva som vil skje med CC-vest, hva som vil skje med området rundt, og ikke minst, hvordan elvebredden langs Lysakerelven kommer til å bli. Ullern SV er opptatt av at dette skal bli et godt sted å bo, kombinert med attraktive arbeidsplasser. Vi er spesielt opptatt av at området rundt Lysakerelven bevares og utvikles til et rekreasjonsområde, der allmenheten kan ferdes, sier Guro Berge i Ullern SV.

Byvandringen starter klokken 18.30, mandag 20. august, ved Lilleaker stasjon og går til Lysaker stasjon. Med på turen er arkitekt Synnøve Sæle fra LPO arkitekter, som vil fortelle om planene. LPO arkitekter utarbeider planene på vegne av Mustad Eiendom, som er grunneier.

Les også: CC Vest skal rives og flyttes

- Ullern SV ønsker å bidra til at de som bor på Lilleaker og Lysaker får mer kunnskap om hva som er planlagt i sitt nærområde. Vi er også interessert i planene, for å kunne ta stilling til det som kommer til å skje. På denne måten håper Ullern SV å bidra i prosessen til å få området så godt som mulig, for dem som skal bo der og for befolkningen ellers i både Ullern bydel og i resten av Oslo, sier Berge.

Les mer om Mustad Eiendoms planer for Lilleakerbyen her

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse