Annonse: eie Ullern, eie Røa og eie Skøyen

Boligmarkedet har løsnet

Mange av boligene som har ligget lenge og ventet på ny kjøper, har nå blitt solgt. Markedet er ikke friskmeldt ennå, men det er en klar bedring i forhold til antall potensielle kjøpere på visning.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 09:31

Boligprisene i Norge steg med 1,1 prosent i februar 2018. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,4 prosent.

I skrivende stund er det cirka 51 boliger til salgs i Bydel Ullern. Henholdsvis fordelt på 13 eneboliger, 5 rekkehusboliger, 55 leiligheter og 12 tomannsboliger.

I Vestre Aker er det 159 boliger til salgs. Henholdsvis fordelt på 42 eneboliger, 6 rekkehusboliger, 75 leiligheter og 22 tomannsboliger.

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt nærområde nå

Boligmarkedet har løsnet! Mange av boligene som har ligget lenge og ventet på ny kjøper, har nå blitt solgt. Markedet er ikke friskmeldt ennå, men det er en klar bedring i forhold til antall potensielle kjøpere på visning.

Vi ser derimot at et er lite nye boliger til salgs og oppfordrer boligselgere som vurderer å selge boligen sin i 2018, til å ta kontakt med megler for en skreddersydd fremdriftsplan.

Er du en av dem som ville vente med å kjøpe bolig til bunnen var nådd og boligen var billigst – da er du nok i de aller fleste tilfeller for sent ute.

Vi i In-Vest eiendomsmegling (eie Røa, eie Ullern, eie Skøyen) er stolte av at vi er markedsleder i bydel Ullern og Vestre Aker.

Velg deg en eiendomsmegler som du har tro på vil gjøre den beste jobben for deg. Som er tilgjengelig når du trenger megleren din, som tar seg tid til å gjøre det lille ekstra i budrunden for at du skal oppnå den beste prisen markedet er villig til å gi og som er lokalkjent!

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Ellen Maxine Onsum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Daglig leder In-Vest Eiendomsmegling AS, Eie Ullern, Eie Røa, Eie Skøyen

Ellen Maxine Onsum

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt nærområde nå