ANNONSE
Annonse

75 år: «En fin fyr og favorittsjef»

HEDRET: Mange godord til Lars Asbjørn Hanssen (midten) fra Terje Bjøro og Elisabeth Vennevold. Foto: Vidar Bakken

Komplimentene satt løst da leder av bydelsutvalget, trønderen Lars Asbjørn Hanssen (H), ble hyllet i forbindelse med fylte 75 år.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2018 kl 09:59

ANNONSE
Annonse

HUSEBY: Midt under siste møte i bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker, tok nestleder Terje Bjøro (V) ordet til manges, og ikke minst til Lars Asbjørn Hanssens overraskelse. Bjøro sa han ville hedre en glad mann som både var en pragmatisk og fin fyr.

- Jeg liker folk som er pragmatiske og får ting gjort, sa Bjøro og viste til mange års godt samarbeid med bydelslederen.

Hanssen er ikke ukjent med sine trøndervitser, ofte satt i en politisk kontekst og noen ganger litt på kanten, som Bjøro spøkefullt kommenterte med at dette kunne være hard kost for beboere på vestkanten.

Det ble lysestake i gave fra politikerne i bydelsutvalget for at Hanssen fortsatt skulle se lyset og rødvin fra Bjøro selv, som i denne omgang representerte «flaskevenstre».

Bydelsdirektør Elisabeth Vennevold fulgte opp med å si at jubilanten var en av hennes absolutte favorittsjefer, som i «jobbintervju» med Hanssen fikk det overraskende og lett filosofiske åpningsspørsmålet, «Hva ser du når du ser deg selv i speilet om morgenen?».

- Du er dønn ærlig, du er tydelig og krevende, med lang ledererfaring som du deler med meg. Du gir mange gode råd som jeg setter stor pris på, sa Vennevold blant annet før hun overrakte blomstene fra administrasjonen.

Lars Asbjørn Hanssen takket for de varme ordene. Han fortalte at i og med at han var født 1. april, så trodde hans far at det var aprilsnarr første gangen han ble oppringt om at han hadde fått en sønn. Siden fikk han det mer klingende kallenavnet «aprilprinsen».

- Jeg tar med meg de fine ordene. Jeg er jo en emosjonell type, så jeg gråter vel litt når jeg legger meg i kveld, sa Hanssen.

Les også:

Planlegger unik aktivitetspark på Huseby

Skanska med nytt Røa sentrum

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse