ANNONSE
Annonse

20 år gammel fotograf fra Vestre Aker med fotoutstilling

FRA UTSTILLINGEN: "Escape" av Emilie Eriksen

Det er snakk om Emilie Eriksen, som har sin første utstilling på Casa 27 ved Bislett.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2018 kl 11:24

ANNONSE
Annonse

BISLETT: Vil du se denne utstillingen med denne talentfulle fotografen må du skynde deg. Siste dag er førstkommende fredag, 1.juni. Da avsluttes det hele med en Finissage klokken 17.00-21.00. Adressen er Collets gate 9.

Emilie har et stort spenn i sine fotografier. En stor del er sort/hvitt-fotografier med mennesket i sentrum, ofte i gatemiljøer. Storbymotiver i farger fra for eksempel New York er en annen variant. Spennet i hennes fotografier kan du se på hennes hjemmeside.

Nå har utstillingen stått en stund og den unge fotografen som bor i Vestre Aker og har gått på Voksen og Hovseter skole, er glad for debuten.

Klikk på bilde for større versjon

FRA KINA: "Peaceful inheritance" av Emilie Eriksen

- Det har vært utrolig spennende, nervepirrende og ikke minst gøy og holde utstillingen. I og med at det er min første, visste jeg ikke hva jeg gikk til eller hvordan det kom til å bli. Jeg er alt i alt veldig fornøyd. Nå som jeg har fått smaken på det kan jeg ikke vente til neste gang. Har mange spennende prosjekter på gang som jeg gleder meg til å vise, sier Emilie.

I og med at det også er en salgsutstilling, var hun også spent på om noen ville kjøpe bilder av henne.

- Tilbakemeldingene jeg har fått på bildene har vært kjempebra. Jeg har til og med fått solgt to av dem. Jeg håper på å få solgt flere i nærmeste fremtid, men utrolig gøy å vite at to av mine bilder skal henge på veggen i noen andres hjem, sier Emilie.

Les også:

Snargangen Park – en skjult perle gjenoppstår

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse