ANNONSE
Annonse

1. november – årets varmeste dag, klokken 08-10 ved Skøyen stasjon

SPRE VARME: Til venstre, byråd Inga Marte Thorkildsen sammen med daglig leder ved Ullern Frivilligsentral, Esther Marie Lier, under fjorårets markering av "Årets varmeste dag". Foto: Carolina Malbràn

1. november lager Ullern Frivillighetssentral og Kirkens Bymisjon “Årets varmeste dag» i Bydel Ullern. Gi og få litt varme du også!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2017 kl 20:05

ANNONSE
Annonse

SKØYEN: Da deles det ut hjemmestrikkede oransje skjerf for å markere starten på Kirkens Bymisjons årlige juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul». Aksjonen er landsdekkende. Gjennom å støtte juleaksjonen bidrar du med middager og et sted å spise for mennesker i en vanskelig situasjon.

500 oransje skjerf

- Bli med på å fargelegge Skøyen området med oransje skjerf! Det handler om å gi hverandre og spre varme og glede, sier Irene Schmeling Sandved, flyktningkonsulent ved Ullern Frivilligsentral.

Strikkebølgen nådde også Bydel Ullern der bydelsadministrasjon, elever fra Ullern Videregående, frivillige, brukere, flyktninger og andre innbyggere har vært med og strikket oransje skjerf. Nærmere 500 skjerf er nå klare til å møte varme mennesker som bryr seg.

Les også: Ullern videregående vil glede dem som gruer seg til jul

Under jernbanebroen

- Nå kan vi som bor i bydelen vise at vi bryr oss om hverandre i lokalmiljøet. Midlene som kommer inn går til mennesker som virkelig trenger det, sier Schmeling Sandved.

Møt opp på aksjonsdagen onsdag 1.november: Skøyen stasjonsområdet under jernbanebroen – fra klokken 08.00 – 10.00.

Les også:

Som barn snakket Esther jevnlig med prostituerte og rusmisbrukere – nå er hun Årets Medmenneske!

De vil redde Vækerø politistasjon

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse