Akersposten

Ny sponsor på Røa-shortsene

Helsefabrikkens Charlotte Kristiansen (t.v), Helen Landsverk (t.h) og Terje Lillemark, sammen med Røas Kristine Leine.

Samtidig som laget vinner sesongens siste hjemmekamp i Toppserien, kommer nyheten om at en Røa-bedrift er lagets nye samarbeidspartner.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2018 kl 17:31

RØA: Røa Fotball Elite og Helsefabrikken har lørdag inngått en samarbeidsavtale rettet mot medisinsk behandling og faglig påfyll, skriver klubben på sine nettsider.

– Klubben er stolt av å inngå et samarbeid med Helsefabrikken. Å få med en såpass høykompetent, idrettsmedisinsk samarbeidspartner, en lokal Røa-bedrift, betyr mye for oss som klubb. Deres brede kunnskap og erfaring med toppidrettsutøvere vil løfte det sportslige, det medisinske og den faglige kunnskapen i Røa Dynamite Girls, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

Ønsker å satse lokalt

Hos Helsefabrikken legger de ikke skjul på at dette er spennende samarbeid, og at de ser frem til å bli bedre kjent med klubb og spillere.

– Vi håper å kunne bidra på en positiv måte inn mot laget med vår brede kompetanse innen naprapati, osteopati, akupunktur og fysioterapi, sier Helen Landsverk, som sammen med Charlotte Kristiansen og Terje Lillemark eier og driver Helsefabrikken.

– Vi er en klinikk som ligger på Røa, og vi ønsker å satse lokalt. Røa Dynamite Girls er et positivt innslag i nærmiljøet og vi vil være med å støtte dem, samtidig som vi er synlige i lokalmiljøet på Røa, tilføyer Landsverk.

Avtalen innebærer at Røa-bedriftens logo vil prege lagets kampshortser ut 2018-sesongen, samt neste sesong.

Helhetlig og tverrfaglig

– Vi på Helsefabrikken har lang erfaring innen behandling, og vi tror på en helhetlig vurdering av hver spiller. Årsaken til plager er ofte sammensatt og vi kartlegger, behandler og forebygger nye problemer. Gjennom vårt tverrfaglige samarbeid ønsker vi optimalisere effekten spillerne får av behandlingen, samt at det vil gjøre deres eventuelle skadetid betydelig kortere, understreker Landsverk.

PS! Lørdag spilte Røa sin siste hjemmekamp i Toppserien for sesongen, og det ble seier 2-1 mot Trondheims Ørn. Begge lagets mål ble scoret av spissen Svava Gudmundsdottir. Røa har nå 32 poeng og ligger på 7. plass før siste serierunde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...