ANNONSE
Annonse
Akersposten

Ny sponsor på Røa-shortsene

Helsefabrikkens Charlotte Kristiansen (t.v), Helen Landsverk (t.h) og Terje Lillemark, sammen med Røas Kristine Leine.

Samtidig som laget vinner sesongens siste hjemmekamp i Toppserien, kommer nyheten om at en Røa-bedrift er lagets nye samarbeidspartner.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2018 kl 17:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Røa Fotball Elite og Helsefabrikken har lørdag inngått en samarbeidsavtale rettet mot medisinsk behandling og faglig påfyll, skriver klubben på sine nettsider.

– Klubben er stolt av å inngå et samarbeid med Helsefabrikken. Å få med en såpass høykompetent, idrettsmedisinsk samarbeidspartner, en lokal Røa-bedrift, betyr mye for oss som klubb. Deres brede kunnskap og erfaring med toppidrettsutøvere vil løfte det sportslige, det medisinske og den faglige kunnskapen i Røa Dynamite Girls, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

Ønsker å satse lokalt

Hos Helsefabrikken legger de ikke skjul på at dette er spennende samarbeid, og at de ser frem til å bli bedre kjent med klubb og spillere.

– Vi håper å kunne bidra på en positiv måte inn mot laget med vår brede kompetanse innen naprapati, osteopati, akupunktur og fysioterapi, sier Helen Landsverk, som sammen med Charlotte Kristiansen og Terje Lillemark eier og driver Helsefabrikken.

– Vi er en klinikk som ligger på Røa, og vi ønsker å satse lokalt. Røa Dynamite Girls er et positivt innslag i nærmiljøet og vi vil være med å støtte dem, samtidig som vi er synlige i lokalmiljøet på Røa, tilføyer Landsverk.

Avtalen innebærer at Røa-bedriftens logo vil prege lagets kampshortser ut 2018-sesongen, samt neste sesong.

Helhetlig og tverrfaglig

– Vi på Helsefabrikken har lang erfaring innen behandling, og vi tror på en helhetlig vurdering av hver spiller. Årsaken til plager er ofte sammensatt og vi kartlegger, behandler og forebygger nye problemer. Gjennom vårt tverrfaglige samarbeid ønsker vi optimalisere effekten spillerne får av behandlingen, samt at det vil gjøre deres eventuelle skadetid betydelig kortere, understreker Landsverk.

PS! Lørdag spilte Røa sin siste hjemmekamp i Toppserien for sesongen, og det ble seier 2-1 mot Trondheims Ørn. Begge lagets mål ble scoret av spissen Svava Gudmundsdottir. Røa har nå 32 poeng og ligger på 7. plass før siste serierunde.