Akersposten

Normalt, men rart på Ullernrevyen

KLARE REVYSJEFER: Silvia Vahl, Tobias Larsen Laeskogen (t.v) og Johan Marius Johannesen. Foto: Ullernrevyen

Hva er normalt, men likevel rart? Det skal Ullern-elevene servere oss i Ullernrevyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2017 kl 22:15

ULLERN: Når teppet går opp for Ullernrevyen «Rar» torsdag kveld, er den røde tråden rare ting vi gjør.

– Vi tar opp ting som er normale, men fortsatt rare, sier en av revysjefene, Silvia Vahl. – For eksempel dette med øyekontakt mellom folk på t-banen. Hvis du holder øyekontakt, tenker de «hvorfor stirrer de sånn på meg?». Mange steder i utlandet er dette annerledes, men i Norge er det rart.

Mye forberedelser

Revysjefen forteller at elevene har brukt mer enn et halvt år på å forberede revyen. Nå er de rundt 60 elever som er involvert, og blant dem er syv av dem skuespillere og tre revysjefer. De to instruktørene Martin Hoelsæther og Emil Stang, er de eneste som er eksterne. De har begge skuespillerbakgrunn og har en fortid på Nissen videregående.

PRØVE: Ullernrevyen øver til den store premieren torsdag 12. januar. Foto: Ullernrevyen


Med så mange involvert i revyen, blir det ofte veldig sosialt, ifølge Vahl.

– Det er veldig viktig med det sosiale rundt revyen. Ullern er kjent for at elevene på tvers av linjer omgås med hverandre, og revyen bidrar til dette, sier hun.

– Hvem er revyen for?

– For absolutt alle, sier hun og ser gjerne at også de som aldri har sett en skolerevy før, tar turen til Ullernrevyen.

Synd med Persbråten

Tidligere tirsdag har Akersposten skrevet om naboskolen Persbråten, som har droppet skolerevy i år. Hva syns Ullern-elevene om det?

– Det er veldig synd, sier Vahl, som påpeker at argumentet på Persbråten om at de ikke hadde noe overskudd fra tidligere revy å starte med, er en tynn unnskyldning for å droppe revy. På Ullern er det nemlig ytterst sjelden de har penger fra tidligere. Der har det gått mest i underskudd, men likevel stables det revy på beina år etter år.

Bare å velge seg ut en dato altså, for å se lokale ungdommer utfolde seg på scenen, og fortelle oss litt om hva som er rart.

Forestillingsdatoer:
12.01.2017 19:00 Torsdag
13.01.2017 19:00 Fredag
14.01.2017 14:00 Lørdag
14.01.2017 19:00 Lørdag
15.01.2017 14:00 Søndag
15.01.2017 19:00 Søndag
16.01.2017 17:00 Mandag
17.01.2017 19:00 Tirsdag
18.01.2017 19:00 Onsdag
19.01.2017 19:00 Torsdag
20.01.2017 19:00 Fredag

Billettinfo

Ønsker du billetter til en av disse forestillingene så er det bare å sende mail til ullernvgs.ullernrevyen2017@gmail.com, legg til ditt navn, hvilken forestilling ønsker å bestille billetter til og hvor mange billetter du ønsker.

Les også:
Ullern-elever fant eldre-nisje

Søppelkrise: Oslo vest på klagetoppen

Rekordjulehandel på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...