Akersposten

– Norges fineste julesang? Ja, hvis du spør oss!

Litt tøffere klima om vinteren for Mr. Pimp-Lotion, som gjerne drar avgårde på ski. Nå er han også klar med juleversjonen av "Baris" –med Didrik Solli-Tangen!

Det sier Røas bareste overkropp, Mr. Pimp-Lotion, som har fått med seg en skikkelig gullstrupe på juleutgaven av «Baris».

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2017 kl 15:51

RØA: «Drar på julebord og mingler i baris. Shotter akevitten til jeg vingler i baris.»

Mr Pimp-Lotions «Baris» er tilbake – i juleversjon!

– Da de fleste trodde konseptet ikke kunne kunne tynes lenger, tenkte jeg at det var på sin plass å skvise ut noen dråper til av sitronen, sier Mr. Pimp-Lotion, rapperen som sto bak den litt sprøe, men svært fengende låta «Baris» i august. Den ble blant annet spilt jevnlig på flere radiokanaler, som P3 og mP3.

Låta var en av hele 36 låter som han slapp i løpet av tre dager – på tre album han kalte Lotion’s 11, Lotion’s 12 og Lotion’s 13.

Mr Pimp-Lotion, som i musikkmiljøet er kjent som sidekick til rapperen Oral Bee og som produsent, gikk med disse albumene solo. Det vil si, han fikk hjelp av svært mange kolleger, så helt solo var han ikke.

– Koste oss

Noen dager før jul dukker det altså opp en ny låt, og det er «Baris» som er kommet i helt ny versjon. En litt mer dempet og stemningsfull sak, og man legger raskt merke til at Mr. Pimp-Lotion har fått med seg kvalitet på vokalen.

(Saken fortsetter under bildet.)

– Det er flere Røa-løpere enn Martin Johnsrud Sundby som man bør se opp for i løypene til vinteren, sier Mr. Pimp-Lotion.

– Jeg inviterte like så godt selveste Didrik Solli-Tangen til å bli med på en julesang litt utenom det vanlige. Og han var ikke vond å be, men klarte å i en hektisk førjulstid og ta turen innom studio på Røa og lage denne vakre julesangen «Jul i Baris – høytidsremix», sier han.

– Vi koste oss og lo godt under studio-session da den ble komponert og spilt inn. Sjelden har vel det blitt sunget med innlevelse og følelse noe så corny som å feire jula i baris. Er det Norges vakreste julesang? Ja, hvis du spør oss! sier Mr. Pimp-Lotion.

Tøft klima i baris

Allerede tidlig på høsten begynte han å merke at norsk klima ikke nødvendigvis var perfekt for bar overkropp. Da Akersposten møtte ham hjemme i studioet på Røa, var han inne i en periode med en litt stygg hoste. Hvordan går det nå, med skikkelig vinter?

– Jeg merker at det har blitt vinter, men som mamma alltid sa: «Det viktigste er å holde seg varm på hodet og føttene.», sier han.

– Så hvis Akerspposten-leserne ser en kar skrape is av bilrutene, måke oppkjørselen eller gå på ski til Kikut i bar overkropp, så er det nok Røa-gutten Mr.Pimp-Lotion som er ute og lever livet i baris, sier han.

Konsert torsdag

Pimp-fansen kan for øvrig oppleve ham live torsdag 21. desember på John Dee. Ryktene skal ha det til at konserten dessverre er utsolgt for lengst.

Du finner naturligvis Mr. Pimp-Lotion og Didrik Solli-Tangens «Juli baris» på strømmetjenester som Spotify.

LES OGSÅ: "For pappa, han går sine egne veier"

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...