Akersposten

Nord-Korea banket Røa ut av Norway Cup

– Et minne for livet å spille mot Nord-Korea, sier Rikke Lorenzen som takker sin overkvinne, Hong Song, for kampen. Foto: Lars Jordbekken

Jentene fra Røa fikk seg en skikkelig kalddusj under Norway Cup. Det Nord-Koreanske laget gruset rødtrøyene med en mektig 5-0-seier. – Vi hadde forventet bedre motstand, sier en av vinner-spillerne til Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2017 kl 20:34

RUSTAD/RØA: Det kriblet nok litt ekstra i magen da Røa Idrettslag jenter 2003 entret gressmatta på Rustad. Kriblingen skulle snart ende i en sportslig fortvilelse, etter hvert som det ene baklengsmålet trillet inn etter det andre. Nå ligger det an til at Nord-Korea gjør rent bord og vinner hele cupen, mens Røa-jentene er sendt i dusjen for godt.

En av jentene på Røa-laget, Rikke Lorenzen (14), synes det var surt å tape, men innrømmer med et stort smil at Nord-Korea ble det umulig å ta.

Fair play

– Vi hadde sett at dette kom til å bli en hard kamp. Vi ble ikke så veldig skuffet, siden motstanderne vant velfortjent, sier hun.

– Hvordan var det å spille mot Nord-Korea?

– Vi ble veldige glad for at de ble våre motstandere, fordi det er ikke mange som får sjansen til å spille mot Nord-Korea. Dette blir et minne for livet, sier Rikke til Akersposten.no.

– Fortell om deres spillestil!

– Alle var veldig disiplinerte og synkroniserte. Vi trodde først de kom til å spille stygt, men dette ble fair play hele veien, sier hun.

Bedre motstand

Nord-Korea, som er omtalt som verdens mest lukkede land, har etter at Kim Jung Un overtok etter sin far, åpnet seg mer mot omverdenen, både på godt og vondt. Stadig flere utlendinger besøker nå landet, fordi det har blitt enklere å reise dit.

De Nord-Koreanske jentene tok sin suverene seier med stor fatning, men en av spillerene sa dette til Akersposten via sin tolk da Rikke takket henne for kampen.

– Det var veldig morsomt å spille mot dere. Vi hadde forventet bedre motstand i Norge, men vi trives veldig godt her.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...