ANNONSE
Annonse

– Noe av det dyreste som har vært solgt på Røa

Høyt og flott beliggenhet til huset i Ove Kristiansens vei, som ligger vest for Vækerøveien, like nedenfor Kristian Auberts vei. Foto: Privatmegleren Scenario

Usikkert om dette er den dyreste boligen som er solgt på Røa noen gang, men det kan umulig være langt unna!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2018 kl 13:35

ANNONSE
Annonse

RØA: «Ove Kristiansens vei 13 A er et lekkert funkishus med solrik beliggenhet, og en majestetisk utsikt som kan nytes fra imponerende glassfasader og en romslig terrasse. Boligen går over tre plan og holder høy påkostet standard. Det er en 2-roms praktikantdel i underetasjen med egen inngang. Parkering i tilbygget dobbeltgarasje med motorisert port.»

Slik var innledningen i boligannonsen til boligen i Ove Kristiansens vei på Røa. I helgen var det visning, og prisantydningen var på romslige 14,5 millioner kroner, men kjøper måtte til slutt ut med langt mer.

Da den heseblesende budrunden var over tirsdag, stoppet prisen på 15,9 millioner kroner.

– Mente det var riktig

Eiendomsmegler Kristine Hveem Følkner hos Privatmegleren Scenario sier hun hadde håpet å nå prisantydningen.

– Vi var flere som diskuterte prisen, og jeg tror nok kanskje jeg var blant de mest optimistiske med denne prisantydningen, sier hun til Akersposten. – Jeg fikk et par kommentarer på at det var friskt, men jeg mente at det var riktig for denne beliggenheten, den høye standarden og den gode utsikten.

Fire interesserte var med i budrunden fra starten, og det var til slutt to interesserte som kjempet om huset.

Dyrest?

Hveem Følkner mener at den høye prisen blant annet kan forklares med at det sjelden er hus med denne standarden til salgs i området.

– Dessuten er det på tide at Røa blir løftet litt. Jeg tror dette er noe av det dyreste som har vært på solgt på Røa, i hvert fall når det gjelder tomter som ikke har utbyggingsmuligheter, sier hun.

– Denne boligen skiller seg ut i markedet, og folk tenker sikkert at det kan være lenge til neste mulighet for et sånt hus i strøket.

LES OGSÅ:
Akerspostens kommentar: "Slik skal ikke syklister behandles i sykkelbyen Oslo"

Terrasserte hagehus på Montebello

Her er planene for Smestadkvartalet

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse