Akersposten

– Noe av det dyreste som har vært solgt på Røa

Høyt og flott beliggenhet til huset i Ove Kristiansens vei, som ligger vest for Vækerøveien, like nedenfor Kristian Auberts vei. Foto: Privatmegleren Scenario

Usikkert om dette er den dyreste boligen som er solgt på Røa noen gang, men det kan umulig være langt unna!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2018 kl 13:35

RØA: «Ove Kristiansens vei 13 A er et lekkert funkishus med solrik beliggenhet, og en majestetisk utsikt som kan nytes fra imponerende glassfasader og en romslig terrasse. Boligen går over tre plan og holder høy påkostet standard. Det er en 2-roms praktikantdel i underetasjen med egen inngang. Parkering i tilbygget dobbeltgarasje med motorisert port.»

Slik var innledningen i boligannonsen til boligen i Ove Kristiansens vei på Røa. I helgen var det visning, og prisantydningen var på romslige 14,5 millioner kroner, men kjøper måtte til slutt ut med langt mer.

Da den heseblesende budrunden var over tirsdag, stoppet prisen på 15,9 millioner kroner.

– Mente det var riktig

Eiendomsmegler Kristine Hveem Følkner hos Privatmegleren Scenario sier hun hadde håpet å nå prisantydningen.

– Vi var flere som diskuterte prisen, og jeg tror nok kanskje jeg var blant de mest optimistiske med denne prisantydningen, sier hun til Akersposten. – Jeg fikk et par kommentarer på at det var friskt, men jeg mente at det var riktig for denne beliggenheten, den høye standarden og den gode utsikten.

Fire interesserte var med i budrunden fra starten, og det var til slutt to interesserte som kjempet om huset.

Dyrest?

Hveem Følkner mener at den høye prisen blant annet kan forklares med at det sjelden er hus med denne standarden til salgs i området.

– Dessuten er det på tide at Røa blir løftet litt. Jeg tror dette er noe av det dyreste som har vært på solgt på Røa, i hvert fall når det gjelder tomter som ikke har utbyggingsmuligheter, sier hun.

– Denne boligen skiller seg ut i markedet, og folk tenker sikkert at det kan være lenge til neste mulighet for et sånt hus i strøket.

LES OGSÅ:
Akerspostens kommentar: "Slik skal ikke syklister behandles i sykkelbyen Oslo"

Terrasserte hagehus på Montebello

Her er planene for Smestadkvartalet

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...