Akersposten

Njård og Ullern skal kjempe om gjev plass

Njård jenter-16 satser på at det blir livlig også i kvalifiseringskampene i helgen i Njårdhallen. Foto: Privat

Naboene og samarbeidspartnerne Njård og Ullern er blant lagene som møtes i Njårdhallen i helgen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

MAKRELLBEKKEN: Det går mot en spennende helg for jenter 16-laget til både Njård og Ullern når det skal spilles en avgjørende kvalifiseringsrunde til den nasjonale Bring-serien i håndball.

Fra region øst er tidligere ni lag kvalifisert, og i denne siste runden skal tre lag bli til to, som tar de siste to plassene.

Det er nettopp Njård og Ullern som har gått sammen de siste to sesongene og slått sammen damelaget og juniorlaget for jenter til toppsatsingen Aker Topphåndball. Men i yngre aldersgrupper jobber altså Njård og Ullern hver for seg.

– Bring serien er noe vi har jobbet mot i hele høst. Vi hadde litt stang ut de første kampene, men laget har løftet seg solid i det siste. En av disse siste to plassene vil vi absolutt ha, sier trenerduoen Joakim Tvilde og Anders Røe fra Njård.

De to trenerne er glade for at de skal spille hjemme, og de håper flest mulig tar turen både for å se god håndball og støtte laget. Kampene går av stabelen i Njårdhallen klokken 10, 13 og 16 på lørdag.

– Vi gleder oss! avslutter Tvilde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...