Akersposten

Neste høst står dette bygget klart – nå skal én million samles inn

Diskret plassert foran og under drivingrangen skal garderober og kafé bygges i løpet av det neste halvåret.

Så fort golfsesongen er over, går Røa IL i gang med å bygge garderober og kafé ved kunstisbanen. Nå skal det samles inn den siste millionen til prosjektet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

BOGSTAD: Denne sesongen er den siste i provisoriske garderober for Røas bandyspillere. Bogstad kunstisbane skal få ordentlige garderober og en kafé, og denne skal ligge foran utslagsområdet til drivingrangen, i forkant av kunstisbanen. Byggingen starter i høst, og bygget skal stå ferdig til våren.

Det planlagte bygget vil bli på 400 kvadratmeter og vil romme fire garderober, toaletter, dusjer og kafeteria med kjøkken. Bygget vil ligge lavt i terrenget.

Satser på giverglede

Røa IL har fått ni millioner kroner i tilskudd fra Oslo kommune til å realisere bygget. Dermed mangler det rundt én million kroner, som klubben nå skal samle inn.

– Pengene skal vi skaffe blant annet gjennom dugnadsinnsats fra Røa bandy. Vi skal skaffe en del gjennom venner og bekjente. I tillegg må vi samle inn penger, blant annet gjennom å selge andelskort, sier styremedlem i bandyavdelingen, Preben Rynning Myrvoll, til Akersposten.no. Han forteller at unge bandyspillere vil gå rundt i Røa-området og banke på dører.

– Tanken er at man skal kunne bidra med hva som helst. Man kan velge en predefinert sum, eller noe annet, sier Rynning Myrvoll, som trekker frem Røa-veteranene som et godt eksempel på giverglede.

– De har sagt at de skal bidra med kjøkkenet til kafeen, sier han.

Har troen

– Har du tro på giverglede blant folk?

– Ja, jeg har det. Å bruke noen hundre eller noen tusen kroner når man har barn som spiller bandy, har jeg tro på at mange vil gjøre. Tilbudet vårt gir en solid verdi for barn og ungdom, som mange skjønner koster penger. Dette er en fin måte for foreldre å bidra på, slik at vi igjen kan glede deres barn, sier han.

– Det er veldig bra trykk på banen, både fra skoler og andre, og det er jo bra. Vi ser vennegjenger som møtes og går på skøyter, og det er både unge, eldre og familier. Det er folk her hele tiden. Vi har tro på at folk skjønner at det koster litt penger å bygge opp, sier han.

Planen er at bygget skal stå ferdig til våren, og at det er innredet og klart til bruk når neste sesong starter høsten 2018.

Her kan du finne ut mer om Røa ILs nye bygg på kunstisbanen på Bogstad – og hvordan du kan yte en skjerv.

Les også: Har lett etter Thillie (4) i mer enn to uker

Kirkenær Ballettskole: Nye eiere og ny fremtid

Budsjett 2018: Slik vil han bruke 71 milliarder kroner

Følg Akerposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...