Akersposten

Nekrolog: Rigmor Wesenberg

Rigmor Wesenberg

Rigmor Wesenberg døde 26/8, 87 år gammel, og ble begravet fra Østre Aker kirke fredag 7/9.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2018 kl 09:27

Rigmor Wesenberg døde 26/8, 87 år gammel, og ble begravet fra Østre Aker kirke fredag 7/9.

Rigmor Wesenberg var mangeårig administrasjonssjef (nå bydelsdirektør) i Røa bydel. Efter vedtak i bystyret i 1984 ble helse- og sosialforvaltningen i fire prøvebydeler desentralisert, og Rigmor Wesenberg, med solid bakgrunn som sosionom, ble leder med administrativt og økonomisk ansvar. Med sitt team gjorde hun en uvurderlig innsats, og som medarkitekt har hun en del av æren for at prøveordningen senere ble fast.

Hun satt i stillingen til oppnådd pensjonsalder 1996, da Geir Christiansen overtok og opplevde også den nye ordning med direktevalgte politikere. Nye oppgaver som HVPU-reformen og skolefritidsordning taklet hun meget godt. Samarbeidet var godt med de politiske lederne Karl Arne Enqvist og senere Elin Horn Galtung og oss menige medlemmer av bydelsutvalget. Vi stod opp, hadde tøffe og konstruktive diskusjoner og landet alltid på det som var det beste for bydelens beboere, riktignok innenfor stramme økonomiske rammer.

Rigmor Wesenberg viste raushet, viljestyrke, betydelig innsikt, hadde en enestående arbeidsvilje og et ekte engasjement. Heldigvis fikk hun mange år som pensjonist og gjenopptok da sitt politiske engasjement i hjembydelen Ullern med eldreråd og for Arbeiderpartiet der hun hadde sin sterke sosialdemokratiske overbevisning. Hun var en meget familiekjær og vennesæl person som hennes nærmeste satte utrolig pris på og hadde et nært forhold til.

Vi er takknemlig for alt samfunnsbyggeren Rigmor gjorde for vår bydel og lyser fred over hennes minne.

Lars Asbjørn Hanssen og Terje Bjøro

For Vestre Aker (tidlgere Røa) bydel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...